Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz sie polapac nie moge..
nie moge z edycji profilu połączyć się z ostatnim postem na forum..
wczesniej wyskakiwala mi wiadomosc ze nie ma takiej strony na serwerze..

moze beda jeszze to usprawniac bo narazie to mi sie nie popodoba.. 😠

pogoda ladna, a my zaraz wsiadamy w auto i jedziemy do tego ciechocinka rzeczy zabrac i zrezygnowac z sanatorium 🥴

• Mamusia
agatta,no kurde wlasnie to dziwne,ale lepiej..skurczy zadnych nie mam,twardnienie brzucha ustało...przespałam całą noc..i nie wiem co robic?!mialam dzis jechac do szpitala,ale teraz to z czym pojade..i co powiem,na pewno spytają co ile skurcze...i z jakimi objawami przyjechałam...

• Mamusia
Ramka ciekawe, ze Ci te leki odstawili i cisza ...
ale co racja to racja - bez objawow to nie ma sie chyba co pchac ...
ja dzis rano do poloznej dzwonilam bo brzuch mnie w nocy bolal to tez o skurcze pytala ...
jak nie ma skurczy/skurczow to co najwyzej moga Cie z szpitalu zatrzymac a to juz chyba lepiej w domu czekac ...

kahna tak sie cieszylas na ten wyjazd - przykre, ze tak wyszlo 🤨

• Mamusia
cześć kochane 🙂
żadnych baletów nie było bo sadełko zamlkło 😉
taka byłam zmęczona, ze padłam i całą noc bartek mnie pyrgał z tekstem:
ania, proszę cię nie chrap tak !! ☺️

wiem,ze dawałam czadu b sama sie budziłam, ale czasem mam tak zatkany i suchy nos, ze no zwyczajnie tego nie jestem w stanie skontrolować ☺️ ☺️

dziewczynki, czy macie nieraz tak, ze maleństwo tak się wam w brzuchach wierci,z ę az coś strzela i normalnie to słychać.
mój tak juz od jakiegoś czasu daje znać werbalnie o sobie.
no ale teraz to juz nawet i kilka razy dziennie usłyszę takie "pstryk", aż mi się tak dziwnie robi 🤨

• Mamusia
Ramka spokojnie juz rodzic mozesz wiec jak sie wstrzelisz w centrum handlowym, w jakims dobrym sklepie to moze znizki do konca zycia bedziesz miala 😉

... a jak Bartek chrapie to jest ok ? - teraz sie taki wrazliwy nagle zrobil 😉 😁
moj ma to samo 😁

ja ostatnio czesto czuje cos o czym kiedys iskierka chyba pisala czyli takie jakby "przelewanie sie wody w brzuchu" - nie wiem jak to okreslic ... takie babelki jak Mala sie rusza 🙂

• Mamusia
Anka73 - mój synek tak się ostatnio panoszy w brzuchu, że strach! Zaczął coś tak mocno uciskać, że wczoraj całą noc nie mogłam spać - ból niesamowity przy każdym poruszeniu się.
Dzisiaj było lepiej, tzn nasilenie bólu mniejsze, ale i tak ewidentnie coś mocno i stale miejscowo uciska.
Macie tak czasami?

• Mamusia
mój już też zaczął mi zadawać ból 🥴
tak, jak do niedawna jeszcze plumkał sobie i casem tak gdzieś kopnął czy szturchnął w narząd jakiś (pęcherz, jajnik, jelito), to teraz nawet to przesuwaniwe pod płaszczyzną brzucha bywa bardzo bolesne i ilość przyprawia mnie nawet o złość.
w sumie to mogę powiedzieć, ze zrobił sie z niego mały agresor, jakby mnie nie lubił.
i co najlepsze i najmniej wiarygodne z dnia na dzień wszystkie jego ruchy i ich zasięg eskalują.
podejrzewam, ze szybko teraz rośnie i tyje i robi mu się ciaśniej i to dlatego.

te dźwięki to nie przelewanie czy szumienie tylko takie jakby strzelanie.
np. jakby coś naciągnął i zesmyknął sie z tego. nie wiem, jak wam to dokładnie opisać.
ogólnie mieszane wrazenie powoduje ten dźwięk 🥴

Hej mamuśki
Ledwo żyje. To była najgorsza noc w moim życiu.
Zachciało mi sie duszenia to mam. Przez 7 bitych godzin miałam okropnie bolesne skurcze. Wogóle nie spałam. Nawet miałam krwawy śluz ale to od bzykania zapewne. W kibelku to byłam milion razy. I skończyło sie moje wywoływanie 😞
już sie zastanawiałam czy na szpital nie uderzać. Jak narazie mam spokój - udało mi sie przespać może 3 godziny 🤢