Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Klapoucha butów nigdy nie za wiele 🙂

Julcia witamy 🙂

Elkka ty głodomorze 🙂 ja tam słabiutko dzisiaj z jedzeniem...zupkę sobie ogórkową gotuje właśnie 🙂 chociaż to mam ochotę na falki ale nie idę do sklepu bo ludzi wystraszę 🙂

ellka będzie dobrze trzymamy kciuki.

Sztunia ja mam L4 w pracy byli w szoku bo pracowałam tam tylko z dwa tygodnie i okazało się że jestem w ciąży a że tamta poroniłam to dostałam w razie czego L4 a z reszta prace miałam ciężką więc lepiej dla nas było odpoczywać. Śmieje się do Męża że zawsze to mnie wykorzystywali to teraz ja kogoś w końcu wykorzystałam 🙂

• Mamusia
ja muszę w końcu się ogarnąć dzisiaj, bo wstyd aż chodzić o 13 w piżamie. Na obiad nie mam jeszcze pomysłu, w lodówce też za wiele propozycji nie widzę. Tak więc dziewczynki ja idę się w końcu umyć i będę wieczorkiem.

Miłego dnia życzę 🙂
choć pogoda mogłaby być lepsza

Emi ja mam ogórkową jeszcze dobrze się nie ugotowała a ja już ją wcinam 🙂 nawet jest niedoprawiona ale tak pysznie kwaśna 🙂
Pomidorówkę tez bym zjadła...w ogóle wole zupy niz drugie dania 🙂

Sztunia to zapraszam...a przy tej przeprowadzce to się nie przemęczaj tylko i nie dźwigaj żeby Tobie i maluszkowi nie zaszkodziło.

Emi ja Ci podeśle ogórkową a ty mi pomidorową 🙂

• Mamusia
elkka napisał:
od rana zjadlam juz kanapke,2 kielbaski na cieplo ,cla srednia pizze i 4 sliwki......jeszcze obiad mnie czeka,chyba nie bede miala sie jak ruszac w pracy:laugh:

kobietko - tylko nie objadaj sie za bardzo, bo to dopiero 12 tydz 😉

głównie chodzi mi o takie rozpychajace posilki jak pizza 🙂

mi gin powiedzial, by nie jesc czesto kuchni wloskiej

• Mamusia
Witam, wlasnie dopiero co sie zarejestrowałam. To moja pierwsza ciaza, poczatek 13 tygodnia. Termin porodu 5 kwietnia 2010 ponoc Wielka Sobota. Tak tez w Swieta bedzie kroliczek badz kroliczka 🙂 Czytam Wasze wpisy nt jedzonka , ja wlasnie czekam na meza z obiadkiem (kalafiorowa, piersi, gotowana marcheweczka i ziemniaczki) osobiscie ja mam ochote tylko na rzeczy plynne wszystkie zupki mile widziane , miesko moze w zasadzie nie istniec poki co.