Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

dziewczyny a macie jeszcze mdłości?? Mi ostatnio wszystko przeszło i nie mam żadnych objawów ciąży, nawet piersi mnie nie bolą...dzisiaj to żałuję że nie miałam usg 3 tygodnie temu bo 6 tygodni nie wiedzieć co się dzieje z maleństwem to jest za dużo...a do tego mam dzisiaj objawy jakbym miała okres dostać,jestem taka do niczego 😞

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja nie mam zadnych objawow typowo ciazowych z reszta od samego poczatku ich nie mialam, jedyne co to zrobilam sie mniej senna i zaczynam sie robic bardziej aktywna, ale zauwazam ze rosnie mi brzuchalek i wieczorkiem ciezkawo jakos tak dziwnie jest tzreba sie przyzwyczaic bo bedzie ciezej 😉

• Mamusia
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Koniec smętów i narzekań!!!!
Więc będzie tak.
Ilonab idzie do dentysty po 10 minutach wychodzi bez bolącego zęba. W najgorszym wypadku po 20 minutach bo 10 minut gawędziła z panem doktorem.
Wszystkie pozostałe Kwietniówki mają dobre nastroję. Na poprawe nastroju polecam eklerke albo schabowego ( w zależności od preferencji).
Klapoucha się nie fafluni i bierze grzecznie lekarstewka od P.Doktora.I nie wkurza się że z powodu pogrzebu P. Edelmana niemiała gdzie zaparkować samochodu.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

P.S o 15:55 obowiązkowo komentarze o Rozmowach 🙂

• Mamusia
ja też mam wielkiego lenia na wszystko, mogłabym cały dzień leżeć 😉

jeśli chodzi o spanie na brzuchu, to w moim wypadku też to odpada bo niestety piersi strasznie bolą ;(

muszę pokonać lenia i iść na spacer taka ładna pogoda u nas, a to pewnie ostatnie takie dni.

Miłego weekendu dziewczynki 😉

• Mamusia
a ja od kilku dni,kiedy siedze czuje jak moj brzuch wsuwa sie pod zebra....i robi sie wielka pileczka:laugh: :laugh: :laugh:
do tego mam wrazenie jakbym miala kamyczek w brzuszku.....pewnie to niewielka macica i dzidzia w srodeczku 🙂 🙂
zaraz niestety do pracy,pogoda senna ,wysprzatalam caly dom prawie..nie mam juz sily na saloniki i byle do poniedzialku szybko zlecialo
oczywiscie pogoda do spania-wieje i pada 🤨

• Mamusia
a jesli chodzi o dolegliwosci-mdlosci przeszly praktycznie juz calkiem,czasem mnie piersi pobolewaja,ale juz nie tak jak pare tyg temu,czasami w ogole nie czuje jakbym byla w ciazy tylko brzuch-mam czasem taki jakby bol na miesiaczke 🤨 pobolewa,ale nic groznego mysle z tego co pamietam to normalne 🙂zaparcia i wzdecia minely.po calym dniu pracy bola mnie plecy i nogi a tak to chyba ok 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny! ja niedawno wstałam, bardzo boli mnie głowa :/ no i mdłości nie przechodzą...jak ja zazdroszczę Wam pewnego rodzaju "dostępu" do USG...do mnie nikt się tu nie odzywa i nie wiem, kiedy się odezwie, tak bardzo bym chciała zobaczyć Fasolkę i usłyszeć, że wszystko ok 🤨

muszę być dzielna! właśnie zajadam kanapkę z rzodkiewką i pieczonego pomidora...potrzebuję witaminek, żeby przeziębienie szybciej mi przeszło 🙂

klapoucha, strasznie współczuję koleżance, nie wyobrażam sobie takiej straty 😞

sylwcia_prn, ale Ci fajnie! mieszkasz w mojej ukochanej Norwegii 🙂

• Mamusia
Hello 🙂

W rozmowach w toku niezłe jaja były. W sumie to tej dziewczynie co przytyła 64 kg od ślubu bardzo współczuję, bo widać, że ma poważny problem z psychiką. Trzymam za nią kciuki.

A zaraz Brzydula heh i tak w kółko 😉

Były dziś jakieś smaki? 🙂

hihi

Albo jakieś wybuchowe mieszanki? 🙂