Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Lekarz to już czerwony był z braku cierpliwości a maluch odbijał sie nóżkami podskakiwał w najepsze:laugh: Sam stwierdził że mogę sie spodziewać małego urwiska . W ciąży z córką spałam non stop i teraz ona cały dzień by mogła mieć sjeste tylko jej jedzenie donosić a teraz z maluchem mam tyle siły i cały czas pracuje po 8/10 h. co pięknie sie przełozyło na obrazie USG.

• Mamusia
sylwcia, mniam...naleśniki też bym zjadła, tylko z jakimś słonym farszem 🙂

NEWYORK poczekaj, jak zaczniesz mocno czuć te podskoki 😉 hihii

bogusia, niestety sporo nas przeziębionych, ale mamy w planach szybkie powroty do zdrowia 🙂
widzę, że tylko trochę brzusio mi rośnie to myślę, że bobik też...przynajmniej mam taką nadzieję, że tam w brzuszku wszystko ok.
dzisiaj przyłożyłam słuchawki i włączyłam mu lato Vivaldiego 🙂

To mamusie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mi się jeszcze udaje wywinąć choróbskom. Oby tak zostało. Mnie to zawsze porzadnie wytrzepia dreszcze. A teraz jak nie moge leków brać w sumie żadnych... to wole nie myśleć nawet o tym.

Widze ze to zupełnie jak ja. Buszuje godzinami po internecie i oglądam te wszystkie cudeńka. Wiele rzeczy juz wybrałam i chetnie bym juz kupiła ale wiem ze za wcześnie. Tez czekam na płeć. Juz nie moge sie doczekać jak w koncu zacznie kopać bobasek. Nie należe do osób cierpliwych. Najlepiej żeby już było wszystko wiadomo. Ale chyba większość z nas tak ma 🙂