Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
powiem tak my niedawno wprowadzalismy się do naszego domku i na poddaszu mamy sypialnie, pomalowalismy tam chyba jasminem z duluxu, nie podobało nam się, i kupiliśmy jakiś beż z nobilesu czy czegoś, rzygam tym kolorem... szczęście jest takie że musimy dobudować ścianki do szafy i mężuś obiecał że pomaluje no nowy kolor

dostałam prezent od sąsiada 🙂 słyszał że jestem w ciąży i przywiózł mi reklamówkę orzechów włoskich z działki 🙂 i teraz siedzę i obieram 🙂 mógł jeszcze jakiegoś dziadka do orzechów podesłać 😉

Ja też uwielbiam orzechy ale nie takie sklepowe bo są suche i gorzkie a te takie świeże aż skórka sama schodzi 😉 Czekam jak Mąż wróci to mu zlecę zadanie by obierał żonce 😉

Amii mi rośnie jak coś zjem 🙂 a tak to nie jest już wklęsły tylko troszkę wypukły 🙂 oprócz tego to nic nic nic nie widać 😞 Ale piersi za to oooooooo......krowa mleczna 🙂

Ważne że całkiem nie jesteśmy płaskie 🙂 Moja mama kiedyś w ogóle piersi nie miała a po ciąży z moim bratem jej takie duże urosły i ja się teraz martwię by takich nie mieć 😮 bo ma naprawdę problem by kupić biustonosz a do tego dzwigać taki ciężar.