- Mamusia
Ja dla dziewczynki to pomysł (Carmen), ale z czasem mi się coraz mniej podoba, a za to dla chłopca/ów to wiele.
Jakub,
Aron,
i ostatnio: Natan, Ernest, Hubert...
Ale pewnie zdecydujemy w ostatniej chwile 🙂 hehe (powazny wybór)
ewcia ja też do 30 będę miała pól roku jak urodzę, dlatego tak długo nie czekalismy bo chcielismy drugie dziecko,
co do wieku mój kuzyn wpadł jak jego dziewczyna miała 19 lat, musieli stawić czoła i im się udało, teraz przeprowadzili się do większego mieszkania i ona jest w drugiej ciąży w połowie gdzieś, będzie miała też 2 lata różnicy. i kiedy ma to zrobić jak nie teraz, jak chcą dwójke ,młoda, dzieci trochę odchowa i jeszcze coś w życiu zrobi, same plusy teraz wychodzą 🙂[/quote
JA ciagle sobie z tego zartuje,ale mysle,ze na dwojce zakonczymy.No chyba,ze mi sie cos odezwie tak jak teraz to kto wie.Domek mamy duzy 🙂Tylko dziecko trzeba jeszzce wychowac przez jakies 18 lat.
Mi się Hania podoba 🙂)
Ja dla dziewczynki to pomysł (Carmen), ale z czasem mi się coraz mniej podoba, a za to dla chłopca/ów to wiele.
Jakub,
Aron,
i ostatnio: Natan, Ernest, Hubert...
Ale pewnie zdecydujemy w ostatniej chwile 🙂 hehe (powazny wybór)
Sztunia napisał(a):ewcia ja też do 30 będę miała pól roku jak urodzę, dlatego tak długo nie czekalismy bo chcielismy drugie dziecko,
co do wieku mój kuzyn wpadł jak jego dziewczyna miała 19 lat, musieli stawić czoła i im się udało, teraz przeprowadzili się do większego mieszkania i ona jest w drugiej ciąży w połowie gdzieś, będzie miała też 2 lata różnicy. i kiedy ma to zrobić jak nie teraz, jak chcą dwójke ,młoda, dzieci trochę odchowa i jeszcze coś w życiu zrobi, same plusy teraz wychodzą 🙂[/quote
JA ciagle sobie z tego zartuje,ale mysle,ze na dwojce zakonczymy.No chyba,ze mi sie cos odezwie tak jak teraz to kto wie.Domek mamy duzy 🙂Tylko dziecko trzeba jeszzce wychowac przez jakies 18 lat.
my koniec domek nie pomieści hehe i ja zwariuje 🙂 aczkolwiek bycie w ciąży uwielbiam 🙂
izunia1986op napisał(a):Sztunia napisał(a):ewcia ja też do 30 będę miała pól roku jak urodzę, dlatego tak długo nie czekalismy bo chcielismy drugie dziecko,
Ja mam jednak wieksza roznice wieku to tez inaczej.Ale jak Niko byl maly to kazdy dupe nam truł,że to zle taki odstep,a ja to mialam gdzies.JA psychicznie nie umialam tego przyjac.Balam sie i jest dobrze jak jest 😆
izunia moi rodzice się cieszą, ale teście załamani, więc też trują ale pod nosem bo od kiedy im powiedzielismy to teściowa raz tylko była niby przeraszać że tak zereagowali na naszą ciąże, i udawała jak to ona się cieszy i liczy że synuś będzie
Rekomendowane odpowiedzi
ewci@
hehe fajnie was posłuchac, jak nie zdecydujecie sie wczesniej to w 30 latz 10 letnim dzieckiem napewno juz nie, wiem po kolezankach z pracy, dzieci odchowane, one szaleja, znów chodza na disco, bo mozna dziecko zostawic, wychodza po pracy, napewno w 30 lat sie nie zdecydujecie na drugie, na bank 🙂
Sztunia
co do wieku mój kuzyn wpadł jak jego dziewczyna miała 19 lat, musieli stawić czoła i im się udało, teraz przeprowadzili się do większego mieszkania i ona jest w drugiej ciąży w połowie gdzieś, będzie miała też 2 lata różnicy. i kiedy ma to zrobić jak nie teraz, jak chcą dwójke ,młoda, dzieci trochę odchowa i jeszcze coś w życiu zrobi, same plusy teraz wychodzą 🙂
izunia1986op
czyli co?? IgM i IgG ?? robiłam w pierwszej ciazy i mam pzreciwciała,a teraz jeszcze nie bo dała moja gin dała mi skierowanie do zakażnego lekarza i zobaczymy co tamten powie, pewnie skieruje na te badania od razu.
Wiesz co mój zaraz mi powiedzial,ze to jest juz przebyta,bo IgM jest niskie.Jezeli ono jest wysokie razem z IgG to chyba jest aktywne.Ja robilam prywatnie to badanie awidnosc IgG placilam 60 zl i chyba jakies 10 dni czekalam na wynik.