Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wytrwałe są Wasze chłopy w robieniu zakupów albo w spełnianiu zachcianek? Mój po pracy dzwoni i się pyta, co mi przywieźć. A w nocy biedak pojechał po pepsi, czekoladę i lody. No i przybyło mu 6 cm w pasie - jednak to prawda,że nie tylko kobiety są w ciąży 😁

• Mamusia
no w końcu cały dom posprzątany okna umyte wszędzie w kontach zrobione jejku jak ja się ciesze że doprowadziłam dom do porządku z przed ciąży he he
byłam wczoraj u lekarza moja dzidzia mam równe 10cm rozwija się prawidłowo szalała na usg nie dała się z fotografować wierci się za tatą 🙂 mam małą anemie dostałam żelazo 2 razy dziennie mam łykać kazał mi przyjść za miesiąc z mężem bo powie mi co mam już się nie mogę doczekać a usg zrównało się z ostatnią miesiączką,chłop wczoraj był na zakupach u rzeźnika pokupował masy kiełbasy trzeba to zjeść.no się rozpisałam a kupiłam kocyk do wózka i kocyk do łóżeczka 🙂

• Mamusia
hehe ja to hot doga też lubię w ciąży;D
Moj M pracuje teraz w Holandii, ale odkąd jestem w ciąży to czy chcę czy nie przywozi mi owoc, sok, słodycze. Natomiast jak mam zachciankę w najmniej oczekiwanym momencie, np. lezymy w łożku, oglądamy film pod kołderką a za oknem pada i jest szaro to zawsze nie chce jechać, ale i tak pojedzie 😁 i mi kupi co zechcę 😁
tak z tym tyciem mężow/chłopakow jak kobieta jest w ciąży to prawda. Moj nie tyje bo pracuje i wręcz chudnie i robi się przystojny, ale moja mama, siostra, tata są w ciąży ze mną i też sobie nie odmawiają 😁 i tyją 😁

• Mamusia
Rossie, moj to tylko fizycznie, on nie umie siedzieć:/
Mulant, to super 😁 ! już masz dużego tego dzidziusia 😁 dbaj i bierz to żelazo, ja też się dowiem za miesiąc 😁 a bliżej to za 5 tyg:P chyba 🥴 jak się ułoży łaskawie i pokaże narząd 😁
Mmmm flaczki! boże kocham to danie:P ale dziś bym nie zjadła 🤢 ale jak mnie najdzie to namowie mame abyśmy zrobiły;d

• Mamusia
Flaczki to nawet chyba lubie... 🙂 Dawno nie jadlam więc nie jestem pewna czy nadal 😁
Mulant 10 cm to juz duży 🙂 Dbaj o siebie i o brzuszek 🙂 Ciesze się że wsyztsko ok i ze to tylko lekka anemia 🙂
Ja do lekarza idę 31 października 🙂 I jak się nie dowiem co we mnie siedzi to nie wiem. 🙂 Tzn między czasie na pewno doktorka odwiedze ale chodzi mi o to najwazniejsze 😁

• Mamusia
A co do tycie... Moj nie tyje... na mnie za nas dwóch poszło 😁
Chdzielec chociaż sie cały dzień obija.... hehe Nie wiem czy fotografa moge nazwać pracownikiem fizycznym- jakiś wysilek na pewno jest ale szału chyba nie ma 🙂 Juz ja chyba ciężej pracuję 🙂

• Mamusia
a ja mam od znajomej od siostry dostanę bo ona to w 8miesiącu jest to dziecko wyrośnie kupię nowe wózek kupuje teściowa z teściem łóżeczko sami kupimy.jestem zadowolona ze swojego lekarza byłam jego ostatnią pacjentkom i zbadał mnie dokładnie nie śpieszył się przeszło godzinę byłam w gabinecie he he serduszko dobrze rączki nóżki głowa też szyjka macicy to samo normalnie nie ma o co się martwić a te niby ruchy to nie są ruchy dziecka tylko flaków moich bo one się przemieszczają coś tak mówił i dlatego tak odczuwam jakby się ruszało powiedział że za miesiąc dopiero poczuję coś.no i dziś przespałam całą noc zero stresu jest super 🙂