Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehe Mulant zawsze wizyta uspokaja 😁 ja tam też mam zajebistego gin, też czasu nie ma a on się nie spieszy, zbada zawsze wszystko 😁 oprocz usg:/
Wszędzie pisze i kobiety piszą, że już w 14 tyg czują tak majkieś motylki itd więc moim zdaniem to możliwe, a flaki się ruszają każdemu zawsze. Ginkowie mają widzę książkową , za 4 tygodnie to kopniaki chyba już czuć, choć jedna kobieta poczuje pierwsze ruchy w 19 tyg a druga w 15:P jedną kopnie mocno w 19 a drugą w 24 tyg 😁

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejoo... my po obiedzie 🙂) Zupa nawet mi wysżla jak na pierwszy raz 😁
Oo... i w listopadzie do PL jadę... a mysłałam ze juz mi sie nie uda 🙂 Moi rodzice 25 lecie wyprawiaja i będzie niezła impreza... aż si dziwie ze mnie zaprosili hehe 😁 No ale skoro tak to letymy 😁

• Mamusia
hehe oj sexi sexi, maż za mną chodzi co wieczó a ja mu mówię że do czwartku musi jeszcze wytrzymać 🙂
zadzwonił kierownik i zaprosił mnie na imprezkę, mówiąc że wszyscy pytają czy bede i musze ich zaszczycić swoją obecnością no to będę 🙂 tylko jaies fatałaszki muszę wybrać żeby mężcyzną oko zbielało 🙂
mnie się chce tiramisu ale nie chce mi się tego robić, a będe musiała zrobić tego od cholery bo cała rodzinka uwielbia, ale w niedzielę idziemy do moich rodziców na obiad to deser byłby taki wskazany 🙂