Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja mamusia to ogląda właśnie, bo byłam przedchwilką u niej w pokoju tam gdzie TV ale tam cholernie zimno;/
Izunia nektarynka:/ blee przejadła mi się w lipcu, bo mama mi ją kupowała na początku ciąży, az ciarki mi idą po plecach jak pomyślę o niej:P
Love, Gniewko jest rozgniewany w tym serialu i na pewno płaczę. Z takim imieniem to każde dziecko by się zapłakało.
Tak tak ja pamiętam to dziecko z Mody na sukces, takie łysawe 😁 ale dobra, wszystko sobie przypomniałyśmy;D
Ej mam takie pytanie? no bo w podbrzuszu no nie, i trochę wyżej aż do pod pępkiem jest macica, dzidzia itd. Czy wy też czasem czujecie, że macie tam twardsze to i jest wam czasem ciężej? i czujecie już tam piłeczkę? bo ja czuję 😁 ale odpowiedzcie bo ja się martwię 😞

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Moja mamusia to ogląda właśnie, bo byłam przedchwilką u niej w pokoju tam gdzie TV ale tam cholernie zimno;/
Izunia nektarynka:/ blee przejadła mi się w lipcu, bo mama mi ją kupowała na początku ciąży, az ciarki mi idą po plecach jak pomyślę o niej:P
Love, Gniewko jest rozgniewany w tym serialu i na pewno płaczę. Z takim imieniem to każde dziecko by się zapłakało.
Tak tak ja pamiętam to dziecko z Mody na sukces, takie łysawe 😁 ale dobra, wszystko sobie przypomniałyśmy;D
Ej mam takie pytanie? no bo w podbrzuszu no nie, i trochę wyżej aż do pod pępkiem jest macica, dzidzia itd. Czy wy też czasem czujecie, że macie tam twardsze to i jest wam czasem ciężej? i czujecie już tam piłeczkę? bo ja czuję 😁 ale odpowiedzcie bo ja się martwię 😞

hmmm,,,,,,ja tam nie wiem 😁

• Mamusia
ja mam dzisiaj gorac w domu...taka szarawa za oknem byla to sobie napalilam w piecu.Na piecu prawie 70 siopni mialam.Chyba za cieplo na dworze bylo-hihihi.Ale juz nie ide dolozyc,bo bedzi eza goraco w nocy.A teraz i tak pod kocem leze 😮

Ja wieczorem staram sie jesc owoce.Bo w ciagu dnia idzie w ruch chlebak i lodowka.Hahh

• Mamusia
ja też miałam mieć dziś palone w piecu ale coś tam coś tam:/ i tak od miesiąca żyję w zgodzie z termoforem, bo stopy sobię grzeję. Zawsze miałam problem zimnych stop, zawsze ale to zawsze, ale w ciąży to jest 24/h 7 dni w tygodniu:/
ja jadłam dziś marchewkę gotowaną w zupie, wiem, że połowę witamin straciła i zjadłam 2 plasterki pomidora(wmuszone) z 5 kulek winogrona od kogoś tam z działki, i hm.. nie wiem:P ale dziś mam parcie na tłuste, mięcho itd a wczoraj mi się chciało żygać jak myślałam o mięchu 😞