Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się naczytałam......Jestem padnieta.Weronika byla nawet grzeczna,ale wykonczylo mnie latanie z kolezaka za ostatnimi pierdołami do ślubu.Najlepsze,ze mnie wrobiła......na koniec mi mówi,ze jeszzce tylko wódke kupimy 🤪150 butelek.Cwaniara wykorzystala mnie bo mam kombi dobrze,ze jest duzy bagaznik.Wszystkie kartony na styk sie zmiescily.

Teraz leże i pije herbatke...

• Mamusia
hehe Love jeszcze dziś pisałaś,że nieee, że Ty nic nie kupisz, że od nowego roku;D
Izunia to miałaś męczący dzień:P
ja właśnie obejrzałam plebanię i klan, i jest mi cholernie zimnooo 😞 a zjadłam dziś 4 talerze zupy koperkowej i odrugie danie na obiad i czekoladę całą białą i nie najlepiej się czuję:/

W ogole jestem zła!
Wszyscy mi dopierdzielają ' a może jednak będzie dziewczynka' bo trochę zbrzydłam i mowią też , że ciąża mnie pobrzydziła 😞
ja to zauważyłam może, tzn mam wypryski na twarzy, mama mowi, że wargi mi się wydęły i że ona w pierwszej ciąży miała to samo 😞 ja tam większych warg nie widzę.

• Mamusia
Moja mama i mama mojego M też chce kobitki:P a ja chcę to i to:P a że tak się nie da to mi to obojętne, ale czuję chłopca do tego stopnia, że np jak myślę już o marcu to wyobrażam sobie, że karmię chłopca, że noszę chłopca itd. Ale ostatnio moja intuicja pomyliła się aż 2 razy, więc hm... niewykluczona dziewczynka 🤪

• Mamusia
Kurcze laski pomocy.....musze Pani Młodej zrobic wieczór panieński,bo takie ma siostry i kolezanki.....dzisiaj poruszyłam ten temat po drodze i ona chce bardzo.A jak napisałam do jednej naszej koleżanki to mi napisała,ze Kasia przeciez nie chce.Od kidy to sie pyta?Jasna ciasna!Najpierw to musze sobie nianie załatwić na ten dzien.Bo maz dopiero w piatek bedzie.
Myslalam o jakims klubie czy cos.Moze jakis torcik 🤪Cholera macie jakies pomysly?

• Mamusia
Hehe.... znajdziesz dużo pomysłów w internecie...
Ja mialam swój i wygladał mniej wiecej tak:
Oczywiście były na nim moje 2 siostry, kuzynka (w 38tygodniu ciązy hih) i 8 'przyjacióek'- wiec było nas 12. Organizacją zajęła się kuzynka. Wynajęły stolik w klubie, oczywiście do tego tort i catering. Impreza jak impreza tyle że byłysmy poprzebierane (jakies boa z piór, czerwone usta, rogi na głowie- ale ja w białych dodatkach). Właściwie było by zwyczajnie ale o 12 moje siostry wyciągły karty (jakie wiadomo) 🙂) No i się zaczęło.
Na koniec prezenty. Możecie sobie ustalić motyw przewodni do prezentów, np. to co się przyda pannie młodej po ślubie (np wałek do ciasta żeby wybijać mężowi glupotę, dodatkowy pilot od tv, stopery), albo tak jak u mnie moja kuzynka wymyśłiła że kupują to co przypomina kształtem penisa (oprocz warzyw, owoców i takich tam kuchennych rzeczy) no i dostałam wibrator oczywiście 🙂 hehe dezodorant, świeczki.... bla bla bla.... no i impreza zakończona wielkim kacem (na szczescie byla tydzien przed slubem)

• Mamusia
obdarzona mówiłam ze nie kupie ale oprzec sie nie moglam... mąz jak sie dowie to mnie zabije chyba bo troche za to dałam :/ firmowych włoskich sklepików się zachciało... w sumie teraz troche załuje bo moglam sobie na razie jakis sweterek ciazowy kupic a ubrankami dla maluchow zaczekac- ale kurde jestem jaka jestem.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
mulant napisał(a):
obdarzona serio nie bujam nic a nic sama jest w szoku i jeszcze ta anemia jak ja się dobrze odżywiam wcinam dla dwojga bo taki mam apetyt.

Mulant...a co ci dal?Ile masz hemoblobiny teraz?

żelazo o nazwie Tradyfelon a hemoglobiny miałam 11,3a hematokryt 33,9

• Mamusia
love napisał(a):
Hehe.... znajdziesz dużo pomysłów w internecie...
Ja mialam swój i wygladał mniej wiecej tak:
Oczywiście były na nim moje 2 siostry, kuzynka (w 38tygodniu ciązy hih) i 8 'przyjacióek'- wiec było nas 12. Organizacją zajęła się kuzynka. Wynajęły stolik w klubie, oczywiście do tego tort i catering. Impreza jak impreza tyle że byłysmy poprzebierane (jakies boa z piór, czerwone usta, rogi na głowie- ale ja w białych dodatkach). Właściwie było by zwyczajnie ale o 12 moje siostry wyciągły karty (jakie wiadomo) 🙂) No i się zaczęło.
Na koniec prezenty. Możecie sobie ustalić motyw przewodni do prezentów, np. to co się przyda pannie młodej po ślubie (np wałek do ciasta żeby wybijać mężowi glupotę, dodatkowy pilot od tv, stopery), albo tak jak u mnie moja kuzynka wymyśłiła że kupują to co przypomina kształtem penisa (oprocz warzyw, owoców i takich tam kuchennych rzeczy) no i dostałam wibrator oczywiście 🙂 hehe dezodorant, świeczki.... bla bla bla.... no i impreza zakończona wielkim kacem (na szczescie byla tydzien przed slubem)

Ja najpierw musze zalatwic opieke malemu....ale juz wiem gdzie jest u nas taki sklep z pierdołami.Tylko trzeba z reszta ustalic po ile sie skladamy.Mam nadzieje,ze cos tam wypali 😉

• Mamusia
Love to miałaś niezłą imprezę:P przynajmniej masz wibrator, ale i tak przegrał konkurencję z Bącławem:P
Izunia, ja na anemii sie jeszcze nie znam, ale wiem że żelazo itd bo moja przyjaciołka to miała to musiała buraki jeść, barszcz pić itd.
Mulant, hehe a jak nie zrzucisz tych kg po porodzie?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Love to miałaś niezłą imprezę:P przynajmniej masz wibrator, ale i tak przegrał konkurencję z Bącławem:P
Izunia, ja na anemii sie jeszcze nie znam, ale wiem że żelazo itd bo moja przyjaciołka to miała to musiała buraki jeść, barszcz pić itd.
Mulant, hehe a jak nie zrzucisz tych kg po porodzie?

to mnie mąż z domu wygoni taki mam warunek ha ha ha :P
więc motywacje mam 🙂