Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja chyba pójde jak mąż teraz przyjedzie.To za jakies 2 tygodnie,bo pozniej nie wiem kiedy przyjedzie.A z Niko mialam za pozno usg 3D i tylko partiami mi pokazywal malego.Ja juz dzwonilam do lekarza co bedzie mi robic i powiedzial,ze spokojnie moge juz przyjsc.Ja wole jeszcze poczekac....bedzie kruszynka wieksza 🙂Ja bym chciala 4D zrobic,zobaczymy.Moja mama juz sie doczekac nie moze jak zobaczy wnuczke 😁-ma babcia wymagania 🤪Wkoncu ma 4 wnuków to wnuczka raczej wskazana jest 😉Obojetnie co wazne,ze wszystko bedzie dobrze.

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
u mnie tez wszyscy chca dziewczynke,oprocz meza 🙂

Jasne,bo nazwisko zostanie przy synu 🙂Ja tez bym sie cieszyla na córeczke-fajnie miec parke,ale jak bedzie synus to przeciez nie podmienie 😮Wazne,ze bedzie w miare spokojna dzidzia i nie bedie chorowac....to 3 bedzie córa 🙂Żartowalam!Mój mąż jakos nie mówi co chce.Wiem,ze jak sie dowiedzial,ze bedzie chlopak w pierwszej ciazy to byl zajarany.Tesc tak sie cieszyl na pierwszego wnuka,ze przy stole zasnal 😁

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
u mnie tesciowie maja juz 2 wnukow i dlatego chca wnuczke a moi rodzice to czekaja na 1 nuka czy wnuczke i bardzo sie tym ekscytuja 🙂

No u mnie to mama juz sie doczekala 4 i to same siusiaki....Nikos byl pierwszym wnukiem.A tesciowie tylko Niko maja.Szwagier to chyba woli w gołębniku siedziec niz zycie jakos sobie ułożyc.

Fajne sa ciuszki dla dziewczynek 🙂Dla chlopca tez sa fajne,ale juz mniej 😉

• Mamusia
no no izunia, duży brzucholek masz;D
moi rodzice mają wnuczkę Julię, wnuczka Szymka i teraz czekają na: mama na wnuczkę, tata na wnuka:P tata mowi,że to ma być chłopiec bo ma zapiżdżony dom(ja, moja mama i siostra) ale z wnuczki też się ucieszy:P a teściowie to ich pierwszy wnuk/wnuczka 😁 oni mają dopiero 40 lat ledwo skończone 🥴 🥴

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
no no izunia, duży brzucholek masz;D
moi rodzice mają wnuczkę Julię, wnuczka Szymka i teraz czekają na: mama na wnuczkę, tata na wnuka:P tata mowi,że to ma być chłopiec bo ma zapiżdżony dom(ja, moja mama i siostra) ale z wnuczki też się ucieszy:P a teściowie to ich pierwszy wnuk/wnuczka 😁 oni mają dopiero 40 lat ledwo skończone 🥴 🥴

Moja mama miala 41 jak zostala babcia no ,a pozniej mama 😉

• Mamusia
ja dziś zamierzam leżeć pod kocykiem caaaaaały dzień. Gotuje rosoł, ostrugałam ziemniaki na kluski i ugotowałam, studzą się. po obiedzie to będę się lenić.
A Twoja mama Izunia, to planowała dziecko po 40-stce czy po prostu tak wyszło hehe? teraz wiele osob ma dzieci 37-42, ale ja bym nie chciała. 32 lata max, chyba , że coś się wydarzy, że mi się odmieni 😁
a Twoj laptop może się przegrzał 😁 i sam teraz zadziałał. Ło matko, jak ja nie lubie niedziel, a teraz jeszcze mam tak podły humor , że szok. cały czas mam wrażenie, że coś nie tak z dzidzią:/

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
ja dziś zamierzam leżeć pod kocykiem caaaaaały dzień. Gotuje rosoł, ostrugałam ziemniaki na kluski i ugotowałam, studzą się. po obiedzie to będę się lenić.
A Twoja mama Izunia, to planowała dziecko po 40-stce czy po prostu tak wyszło hehe? teraz wiele osob ma dzieci 37-42, ale ja bym nie chciała. 32 lata max, chyba , że coś się wydarzy, że mi się odmieni 😁
a Twoj laptop może się przegrzał 😁 i sam teraz zadziałał. Ło matko, jak ja nie lubie niedziel, a teraz jeszcze mam tak podły humor , że szok. cały czas mam wrażenie, że coś nie tak z dzidzią:/

Ona plnowala wczesniej ,ale poronila......a ci to chyba sie juz wprosili 🙂Ja tez pierdole...mialam isc do Kosciola...ale leze pod kocem w pizamie.Ja mam rosolek od wczoraj.Zaarz rzuce hasło do Niko czy robimy makaron z magii.....napisze ci reacje.....
Ja mam jakis humorek od dwoch dni.najlepiej to sie do mnie nie odzywac-maz juz to zauwazyl.Wlasnie z nim pisze na skype.Teraz wstal.Wczoraj byl w pracy do 23 wiec tylko przez tel na dobranoc pogadalismy.

• Mamusia
dzień dobry paniom 🙂)
obdarzona wpadam na rosół 🙂 Hehe... ja tam nie wiem co dzisija na obiad- brak jakichkolwiek pomysłów! 😞 Pewnie wyjdzie tak ze zrobie trdycyjnie- kotlety z piersi kurczaka, jakies fryty i surówka... a jakos nie mam na to ochoty

no i ja tez nadal w lozku 🙂) hehe jakos mi dobrze tutaj dziś... Bącław się przytula, ja do niego tez- no żyć nie umierać!!!! 🙂
O! i od godziny ktoś się we mnie nie źle wierci 🙂) hehe a jak przestaje i zapukam w brzuszek to znowui... 🙂)) jakos teraz to lepiej czuej niz wczesniej 🙂 Mocniej i wyrazniej na pewno...

• Mamusia
love napisał(a):
dzień dobry paniom 🙂)
obdarzona wpadam na rosół 🙂 Hehe... ja tam nie wiem co dzisija na obiad- brak jakichkolwiek pomysłów! 😞 Pewnie wyjdzie tak ze zrobie trdycyjnie- kotlety z piersi kurczaka, jakies fryty i surówka... a jakos nie mam na to ochoty

no i ja tez nadal w lozku 🙂) hehe jakos mi dobrze tutaj dziś... Bącław się przytula, ja do niego tez- no żyć nie umierać!!!! 🙂
O! i od godziny ktoś się we mnie nie źle wierci 🙂) hehe a jak przestaje i zapukam w brzuszek to znowui... 🙂)) jakos teraz to lepiej czuej niz wczesniej 🙂 Mocniej i wyrazniej na pewno...

Dzieci sie na bank leją 🤪No,musimy byc cierpliwe.....dzieciaczki dadza nam tak popalic w brzuszku.A najbardziej to Niko szalal w 9 m-c gdzie niby juz sa mniejsze ruchy,bo mniej miejsca dziecko ma.Ciekawe jak ta kruszynka bedzie sie zachowywac.

• Mamusia
O kurcze to niedobrze:/ te poronienia to już jest standard, praktycznie co druga osoba roni, a mnie to przeraża:/ ale teraz ma parke 😁
ja w kościele nie byłam całe wieki, ale pora iść 😁 kurde ale jak Ty ronisz ten makaron z magii? ale z magii z butelki czy z tymi liśćmi z ogrodu? muszę to sprobować, ale jeśli to jest z liśćmi to ja takich nie mam 😞
oj ja też mam humorek, ale własnie chcę aby do mnie się odzywano. Teraz właśnie sama napisałam smsa do mojego M, ale on gra w gry i nie ma ochoty ze mną pisać:/ może doskwiera mi samotność bo widzę się tylko z mamą. Nie wychodzę ostatnio bo drogi są remontowane, ani przejść, ani co;/
Ja wczoraj oglądałam kawałek mam talent, ale będę oglądac powtorkę. Bo wolałam wczoraj po raz 3 obejrzeć Foresta Gumpa:P

• Mamusia
Gotuje makaron,juz na talerzu dodaje masełka ,wymieszam i dodaje troche magii z butelki ,wymieszam i sie zajdam.
On niech lepiej pisze z toba ,a nie z kolegami gra.Skonczylo sie zycie kawalera.Hehhehe.....Ty...moze on korzysta puki jeszcze moze,bo pozniej to juz bedzie mniej czasu na swoje zachcianki.Za ile go bedziesz miec w domu?

• Mamusia
love napisał(a):
Józka zostawiłaś... łooo 🙂)) hehe wariatki 🙂
Może śpi maluszek 🙂 Niech odpoczywa bo jak sie urodzi to lekko nie bedzie mial 🙂

hahhaah ...a ja juz mama dwie podusie.Jedna w sypialnii zamiast meza,a druga w duzym pokoju pod nogami mam.Maly mi ostatnio powiedzial czemu ja sie tak do poduszki przytulam 🙂