Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry mamusie 🙂) wstawać! 🙂
Juz prawie południe a ja się dopiero obudziłam- a miał byc taki fajny i długi dzień 😞
Moje brzdące dzisiaj chyba mają nadmiar energi chociaż jeszcze śniadania nie było. Wiercą się i wiercą 🙂) hehe
izunia jak po imprezie?

• Mamusia
o to ja też wstałam 😁
Sztunia może to tajemniczy lokator z jamy brzusznej 😁
Love dawaj żreć dzieciom:P to może obżarte się rozleniwią:P
Izunia, ;/ jak to? ale jakiś duży pies? średni czy mały? pewnie się bałaś? bolało, mocno Cie ugryzł? ja to się śmiertelnie boje psow obcych, nawet yorkow, a od kąd jestem w ciąży to się nawet muchy boje:/

• Mamusia
Mój york nie groźny 🙂)) Takie małe gówno a cwany tylko w gębie. Jak coś do czegoś przychodzi to spierdziela pod łóżko... haha... nawet kota się boi- w sumie kot 3 razy większy od niego 😁 😁
Nie dam bo mi się nie chce robić... niech pofikają- póki nic nie boli to mogą 😁

• Mamusia
Kobiety małam spać...i dupa.oczy sie same zamykaj,a nie zasne.Spalam 3 h-tragedia.Impreza w 100% udana.Kolezanki w 100% nawalone....a wiec bylo zajebiscie.Troche potanczylam,ale powolutku bez wariacji.Moze jeszcze zasne.O 12 do fryzjera ide....wyspac sie na fotelu 🙂

To Wy tam za wsciekle psy macie.Masakra

• Mamusia
No masz racje 🙂) hehe Ale ja najbardziej leje z tego jak on szczeka i cwaniakuje a jak kot ruszy to spierdala pod łóżko i jak ja po niego nie przyjde to nie wyjdzie 🙂
jeszcze zacznie fikać 🙂 ma duuuzo czasu a mamusia musi byc cierpliwa.

izunia ciesze sie ze udała sie impreza 🙂)) a jak prezent sie spodobał? dla panny mlodej niespodzianką byla impreza nie? i jak wyszło wsyztsko?

• Mamusia
love napisał(a):
No masz racje 🙂) hehe Ale ja najbardziej leje z tego jak on szczeka i cwaniakuje a jak kot ruszy to spierdala pod łóżko i jak ja po niego nie przyjde to nie wyjdzie 🙂
jeszcze zacznie fikać 🙂 ma duuuzo czasu a mamusia musi byc cierpliwa.

izunia ciesze sie ze udała sie impreza 🙂)) a jak prezent sie spodobał? dla panny mlodej niespodzianką byla impreza nie? i jak wyszło wsyztsko?

Tak wszystko sie udalo.Pzy pzyszlym mezu i tesciach nakladala ustami prezerwatywe na lizaka w kształcie penisa 😉Jak pana mlodego mama zobaczyla welon w bagazniku to powiedziala Kasia bedzie biedna 🤪

• Mamusia
No 😁 ale kobiety czasem umieją bardziej przesadzić od mężczyzn:P ja jak byłam młodsza dużo to nie było imprezy bez rzygania ale jak już byłam bliżej swojej 18 to stwierdziłam,że trzeba umieć trzymać fason bo tak rzygać i zataczać się to siara:P i tak zrobiłam. I pierwszy raz rzygałam po tej przerwie 3 czerwca w moje urodziny na orlenie, było ciemno mam nadzieje,że nikt nie widział:/ i od tego czasu zero:P