Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja chciałam grilla ale nie mam węgla eh;/ ale mądra główka wymyśliła sobie że zrobi w piekarniku zobaczymy ale fajniutko na dworze byliśmy we trójkę na spacerze dowiedziałam się jakie mój chce dać imię dziewczynce jednak nie Zuzanna a Martyna łanie prawda???
dziś maleństwo bawiło się moją śledzioną myślałam że z bólu się posram co za ból he he :P

• Mamusia
Mulant ja Cię podziwiam,że Twoj żołądek jeszcze toleruje takie jedzienie. Moj już nie 😞
mi się bardziej Zuzia podoba 😁
Witaj Monsa 🙂 fajnie , że tu wpadłaś bo w kupie siła 🤪
Love, pierwszy raz słyszę:P ja się nudzę, oglądam trochę Tv, trochę na brzuszku i tak w koło 😞

• Mamusia
hehe Love, ja opowiadałam mojej mamie o tych lodach Twoich w panierce to ona nie wierzy:p ale mowiłam,że tylko 40 sekund się zmaży i to na maxa zmrożone lody:P takie jak kamień:P
Mulant wszystko zjesz:P a po ogorkach masz coś z wzdęciami czy Ci nie dobrze? ja mam lekkie obrzydzenie do pomidora, mięs ostro przyprawionych, kiełbas, boczkow a kiedyś jadłam tylko to 😜

a teraz właśnie zjadłam ten makaron z magii jak pisała Izunia, fajny bo delikatny a ja ostatnio delikatne rzeczy jem bo inaczej brzuch mnie boli 😜

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
hehe Love, ja opowiadałam mojej mamie o tych lodach Twoich w panierce to ona nie wierzy:p ale mowiłam,że tylko 40 sekund się zmaży i to na maxa zmrożone lody:P takie jak kamień:P
Mulant wszystko zjesz:P a po ogorkach masz coś z wzdęciami czy Ci nie dobrze? ja mam lekkie obrzydzenie do pomidora, mięs ostro przyprawionych, kiełbas, boczkow a kiedyś jadłam tylko to 😜

a teraz właśnie zjadłam ten makaron z magii jak pisała Izunia, fajny bo delikatny a ja ostatnio delikatne rzeczy jem bo inaczej brzuch mnie boli 😜

I co smakowało Ci?Ja zawsze tyle magii dowale -mniam 😉

• Mamusia
ja to normalnie śmietnik zjadam wszystko muszę też ten makaron spróbować ja to dziś robiłam swój makaron do rosołku pychota 🙂
teraz pijemy herbatkę a tatuś marudzi że chce na allegro wejść ciągniki oglądać ale my się nie dam i brzuszka nie opuścimy 😁 🤪 😁 🙃 😁 😜

• Mamusia
love napisał(a):
tez zrobilam ale tak srednio mi zmakuje ;/ bo ja chyba magii ni elubie 😞(( nastepnym razem bez masla zrobie moze bedzie lepsze.... masla tez nie lubie....

no to jest dla osób co lubią magii.mój mąż tez srednio to zjada.Ale my z NIko to....w mig z talerza znika 🙂