Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja wczoraj to wykończona byłam pranie mam powieszone jeszcze jeden wsad obiadek prawie zrobiony ziemniaczki wstawione mielone usmażone buraczki zrobione wekują się w pokoju kupka prania ale poprasować to już mi się nie che bo nie lubię i mnie nikt nie namówi 🙂
jak się wam spało ??

• Mamusia
Na pewno Ci będzie, mi też będzie smakowała bo też zawsze lubiłam 😁 jak mieszałam pełną patelnię kolorowych warzyw mrożonych i swojskich naszych i boczek i cebulkę i brokułki to to tak ładnie wyglądało:P teraz siedzi w piekarniku.
Ja też pranie wstawiłam i chyba leginsy i bluzkę co mam na sobie w rękach upiorę. Bo schodzone:P u nas piękna pogoda , niebo bezchmurne. Ale, dobrze. Bo jak przyjdzie jesień i zimno, to nawet się nie obejrzymy 🙂 u nas w ogrodzie liście spadają, ale niektore kwiatki się pogubiły w swej naturze i wypuściły pąki jeszcze raz:P bo tak ciepło 😜
ja nie znam żadnych takich. Niko się nie zestresuje?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Na pewno Ci będzie, mi też będzie smakowała bo też zawsze lubiłam 😁 jak mieszałam pełną patelnię kolorowych warzyw mrożonych i swojskich naszych i boczek i cebulkę i brokułki to to tak ładnie wyglądało:P teraz siedzi w piekarniku.
Ja też pranie wstawiłam i chyba leginsy i bluzkę co mam na sobie w rękach upiorę. Bo schodzone:P u nas piękna pogoda , niebo bezchmurne. Ale, dobrze. Bo jak przyjdzie jesień i zimno, to nawet się nie obejrzymy 🙂 u nas w ogrodzie liście spadają, ale niektore kwiatki się pogubiły w swej naturze i wypuściły pąki jeszcze raz:P bo tak ciepło 😜
ja nie znam żadnych takich. Niko się nie zestresuje?

Nie,to moze sto lat im zaspiewa,bo ladnie umie 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant a Ty masz fajnych teściow? miałaś z nimi jakąś akcję?

nie jeszcze nie miałam znaczy raz mi teściu marudził że mam nie pozamiatane ale pokiwałam głową kazałam mu się nie denerwować bo zmarszczki dostanie zaśmiał się i poszedł i od tego czasu nic nie mówi 😁 a teściowa jak to teściowa się nie wtrąca nawet mnie broni he he 🙂

• Mamusia
ciaooooo 🙂))
Wróciłam z podbojów Medio.... 😁 Hihi... ale zmęczona jestem 🙂)
No i oczywiście bez jakiejs akcji się nie obyło. gdzieś autem wjechałam i karabinerzy do mnie podeszli i coś pierdolili.... Kurde zebym ja wiedziała co.... :/no ale pierwszy mandacik mam zaliczony- ktorego nie zamierzam płacić! 🙃
Widze juz jedna po informacje o plci poszła 🙂 hihi... też już chcę znać 😁

• Mamusia
haha no chyba nie będzie dumny z Ciebie, ale przecież to nic złego;D ja to jak zdam prawko to dzień bez mandatu będzie dniem straconym chyba 😜
No! kurwa ale ja jej nie lubię. W sumie jej się nie dziwie,bo się boi , że straci pawła, ale zachowała się jak jakaś zazdrośnica , ktora musi być lepsza. I bardzo dobrze,że się tak okaże:P bo choć marysia tez mnie irytuje, to i tak ona była pierwsza i ma większe prawa do Pawła niż Anka. Anka mnie coraz bardziej denerwuje i jej nie cierpie i cieszę się z każdego jej nieszczęścia 😜 to tylko serial więc chyba mogę? bo w życiu nie życzę tego nikomu. No a fajnie,że Marysia się całowała i ten teges z Hubertem bo wiedziała, że o pawła nie ma co walczyć. Ale mi się zdaje,że Paweł się dowie, że Julka to jego corka i będą razem. Ty też tak myślisz?