Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja też napaliłam w piecu ale mam ciepełko bo wczoraj zmarzłam kręgosłup mnie boli zmęczona jest bo pól nocy nie spałam bo mi się śniło że mój mąż chce miec 3 kochani obok domu a ja mam sie na to zgodzić i śniło mi się że urodziłam i pół nocy myślałam czy to prawda że ma 3 kobity i czy urodziłam bo takie to było realistyczne.
a wy macie czasem dziwne sny??

• Mamusia
mulant napisał(a):
ja też napaliłam w piecu ale mam ciepełko bo wczoraj zmarzłam kręgosłup mnie boli zmęczona jest bo pól nocy nie spałam bo mi się śniło że mój mąż chce miec 3 kochani obok domu a ja mam sie na to zgodzić i śniło mi się że urodziłam i pół nocy myślałam czy to prawda że ma 3 kobity i czy urodziłam bo takie to było realistyczne.
a wy macie czasem dziwne sny??

dziwne to mało powiedziane.Pare dni temu obudziłam sie z płaczem...to bylo straszne.Łzy mi lecialy i serce walio.Ale co mi sie snilo?Hmmmm.....zapomnialam

• Mamusia
wy o jedzeniu to ja tez.... i piciu 🙂 hehe kupłam karton mleka i kolejną nutelle i mam zajęcie 🙂)
mąż z resztą w kraokesię bawią a ja na boczu siedze bo ten obrażony nadal od wczoraj... to ja tez focha walalam 🙂
ej ale akcja hahaha.... 4 paź. w rozmowach w tku wysąpi mój kolega 🙂) kurde musze jakos to ogladnąć

• Mamusia
love napisał(a):
wy o jedzeniu to ja tez.... i piciu 🙂 hehe kupłam karton mleka i kolejną nutelle i mam zajęcie 🙂)
mąż z resztą w kraokesię bawią a ja na boczu siedze bo ten obrażony nadal od wczoraj... to ja tez focha walalam 🙂
ej ale akcja hahaha.... 4 paź. w rozmowach w tku wysąpi mój kolega 🙂) kurde musze jakos to ogladnąć

to musze ogladac.A na jaki temat?A to o ta akcje sie dąsa?Matko ......ja wjechałam w dziure i to nas kosztowało 2 nowe opony,wachacze i cos tam jeszzce przeszło 2000zł.Jakos maz zrozumial,ze kazdemu sie moze zdarzyc.Bo w Pl jak remontuja to dziure wyjebia na srodku ulicy i sie ciesza-barany jedne.

• Mamusia

to musze ogladac.A na jaki temat?A to o ta akcje sie dąsa?Matko ......ja wjechałam w dziure i to nas kosztowało 2 nowe opony,wachacze i cos tam jeszzce przeszło 2000zł.Jakos maz zrozumial,ze kazdemu sie moze zdarzyc.Bo w Pl jak remontuja to dziure wyjebia na srodku ulicy i sie ciesza-barany jedne.

witaj w klupie ja dzisiał prawie 800zł za opona zapłaciłam, bo w dziurę wpadłam też 🙂

• Mamusia
tak balkonu nie zamknęłam, a może był tylko zatrzaśniety, nie wiem 🙂

widziałam to o tyc kolesiach to bede oglądać jak dam radę, musza być ostrzy 🙂
objadłam się tak że padbnę, najpierw bułki maslan, chlebek swiezy z pasztetem a na koniec serek kiri i dzem truskawkowy i nie myslcie że tylko ja to jem Michał ze mna tez 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):

witaj w klupie ja dzisiał prawie 800zł za opona zapłaciłam, bo w dziurę wpadłam też 🙂

Teraz to jak jade tymi robotami drogowymi to jade jak z jajkami.mam to w dupie.Auto jak by gadalo to by chyba ciagle plakalo 🤪