Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rybeczka usneła 🙂 trochę jej przeciągnęliśmy dzień, bo podobno u moich rodziców chodziła spać o 23 i balismy się z męzem że bedziemy mieć z nia przeboje, rany ona ma tak zimno w pokoju bo na końcu domu on jest, ale uruchomilismy nawet wentylator od kominka żeby do niej doleciało, ona ogólnie jest z zimnego chowu chyba lubi, jak jej skarpety założe do spania to zaraz sciąga a w pajacach nienawidzi spać, moze być pajac ale musi z dziurami na stopy 🙂 inaczej sie rozbiera do gołoego 🙂 ostatnio dostałam od znajomej taki frotowy znoszony po jej córce, to tak go z sibie targała że porozrywała go i do wyrzucenia
i jak młoda piła melko w łózeczko to naszła mnie mysl, że jak dzidzia druga (miejmy nadzieje że dziewczybnka) bedzie już na tyle samodzielna że bedzie spać w "duzym" łózeczku a przede wszytskim nie bedzie się juz budzić w nocy to zrobimy dzieciom z jednego pokoju sypialnie a z drugiego bawialnie, mysla sprzedane mezowi i mu pasuje 🙂

• Mamusia
Love, jaki ten Twoj mąż hojny 🙂 a za rok na urodziny ciekawe co dostaniesz 😁;>
Sztunia, ja też właśnie myślałam sobie zawsze, że jak będę miała 2 już dzieci to będą razem spały w jednym pokoju jako dzieci a w drugim będą mogły się bawić na całego 🙂
To ta Twoja Maja ciepła jest, bo ja mam tak, że muszę skarpety mieć i tyle, czasem tam ściągnę.. no i śpię z termoforem na stopach 😜
Ale jestem padnięta. Idę chyba do łożeczka:P
dobranoc laseczki 😘

• Mamusia
ja pobudkę miałam przed 7, mąż jak zwykle ostatnio do pracy zaspał,w kominku wygasło więc sama musiałam rozpalać, ale udało się 🙂 na sniadanie omlet z dzemem truskawkowym, Majka pogardziła wybrała parówkę 🙂
musiałabym sięubrać i kupić troche jedzenia ale jak mi się nie chce to szok, siapi deszczem i jest szaroburo fuj

Witojcie :P
Taki miałam wczoraj atak na pomarańcze, ze pojechałam wieczorem i kupiłam 4 kilo 😁
A dzisiaj długo spaliśmy z niuniem, bo aż do 8:00. Nawet nie wiem, kiedy mężu do pracy wyszedł, ale śniadanko mi zostawił gotowe 🙂 Pogoda już jesienna...zimno...nic mi się nie chce...chandra jakaś mnie dopada.
Ale mam przynajmniej pomysł i chęci na obiadek dzisiejszy. Zrobię kluski śląskie i karkówkę w sosie pieczarkowym 😜

• Mamusia
no no Astra to dzisiaj będzie u Ciebie jak w restauracji 😁 ja miałam kluski w niedzielę i wczoraj mmm 😁
dzisiaj zupa jarzynowa, zażyczyłam sobie aby mi podano przed zabieleniem 😜
No pogoda jesienna i cały czas pada...zimno i tylko patrzeć jak drzewa łysieją.
W sumie to ładna jest złota jesień, biała zima, zielona wiosna i kolorowe lato 😜

• Mamusia
Astra napisał(a):
Izunia, fajnie mieć chyba takie młode rodzeństwo, co?

Fajnie,fajnie....a blizniaki maja 26.10 5 latek-szok....dopiero mama z brzuchem chodzila 🙂
A i mój mąż ma w piatek urodzinki.....a kochana zonka sie do znajomych umowila.Dopiero dzisiaj im napisalam,ze zmiana planow jak chca to moga do nas wpasc,bo my sie z domu nie ruszamy:0

• Mamusia
Sztunia 100000 lat! szerokości 🤪 😘
Astra, a żebyś wiedziała że nie umiem się doczekać, choć mam obawy bo nie wiem jak to jest mieszkać z chłopakiem i z dzieckiem i że będę im gotować, prać itd 😁
Izunia, hehe Ty to masz się fajnie z tym rodzeństwem;D ma się kto z niko bawić jak się wszyscy zjedziecie;D