Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

obdarzona raczej 3 dzieci mi wystarczy. Wolę nie ryzykować, bo jakby się trafił kolejny chłopak to przesrane jednym słowem... a jak już kolejni to tym bardziej 🙂
Ja tam swoich chłopaków uwielbiam, może grzecznością nie grzeszą- ani jeden, ani drugi, ani trzeci, ale bez nich by tak wesoło nie było. 🙂 Poza tym jako jedna kobieta w domu tez jest całkiem fajnie- gorzej by było jakby się mnie nie słuchali.

Jezu, przeczytałam te 32 strony 😮
Mój do pracy odprawiony i spokój w domu aż miło 😁
Rzucałam w niego dzisiaj surowym schabem, bo od rana demonstrowałam swoją złość na niego za wczorajsze, to zamknął mnie w piwnicy, jak poszłam po ogórki 😁 I wojna na mięso gotowa 😜
Jakie te chłopy głupie się robią na starość 😉

😁
W sumie ja bym się nie obraziła jakby 4 dzieci w domu była bo mój najstarszy to niedługo mężczyzna będzie i opieki tyle nie będzie wymagał, ale mimo wszystko dzieci męczą. A zwłaszcza takie łobuzy jak te moje.
Wpadłam i wylatuję od was. A chętnie bym dłużej tu została. Muszę do szkoły jechać na zebranie i zakupy... eh... kiedy ja odpocznę! 🤨

• Mamusia
Astra napisał(a):
Jezu, przeczytałam te 32 strony 😮
Mój do pracy odprawiony i spokój w domu aż miło 😁
Rzucałam w niego dzisiaj surowym schabem, bo od rana demonstrowałam swoją złość na niego za wczorajsze, to zamknął mnie w piwnicy, jak poszłam po ogórki 😁 I wojna na mięso gotowa 😜
Jakie te chłopy głupie się robią na starość 😉

hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 kurde zamykać się w piwnicy... hahah jeszcze ciężarną- dobre!!! xD

• Mamusia
kala84 napisał(a):
😁
W sumie ja bym się nie obraziła jakby 4 dzieci w domu była bo mój najstarszy to niedługo mężczyzna będzie i opieki tyle nie będzie wymagał, ale mimo wszystko dzieci męczą. A zwłaszcza takie łobuzy jak te moje.
Wpadłam i wylatuję od was. A chętnie bym dłużej tu została. Muszę do szkoły jechać na zebranie i zakupy... eh... kiedy ja odpocznę! 🤨

kala to walcz o córę 🙂) nie ma co sie zastanawiać 🙂 jak się uda to będzie takie oczko w glowie...
ja zawsze chciałam mieć brata a mam tylko 2 starsze siostry w domu i z tym ze ten jeden rządzi to racja. Bo my 4 baby byłysmy i wcale nie było tak ze my rządzilyśmy tylko ten jeden facet 🙂))
Uciekaj i wpadaj częściej... albo oby jeszcze przed porodem 🙂

hahahahahaha kurde zamykać się w piwnicy... hahah jeszcze ciężarną- dobre!!! xD

Ach...bo wiesz, to był odwet, bo ja małpiszon jestem złośliwy 😁
Wczoraj sobie trochę wypił, bo najlepszy kolega miał urodziny, ale mnie nie ostrzegł,że wróci na gazie, więc go nie wpuściłam nawet do korytarza. Położył się w ganku na sofie, a ja pipa olądałam se M jak miłość i tak mnie zanudziło,ze usnęłam 😁 i się obudziłam pi pierwszej w nocy 😁
Poszłam mu otworzyć, obudziłam go i uciekłam do łóżka. Nie przylazł do mnie, tylko se zrobił herbatę i spał w salonie na kanapie 😁 A ja od rana się słowem do niego nie odzywałam,tylko mu się psociłam i udawałam obrażoną wielce. Pobiłam go łapką na muchy, pogrzebaczem od kominka, nogę mu podstawiłam, zgasiłam światło, jak się poszedł kapać 😁 Jak przypadkiem dostał latającym kawałkiem schabu, to mnie zamknął w piwnicy. ale co tam, ogórki se w spokoju zjadłam 🤪 🤪 Ale już zgoda 🤪 O 20:00 ma wrócić z kebabem 😜

kala to walcz o córę ) nie ma co sie zastanawiać jak się uda to będzie takie oczko w glowie...

Tia, znam takich, co zrobili córy za piątym razem dopiero 😁 U mojego męża tak jest - jest 4 chłopaków i na końcu dziewczyna. Podobno jak miała 5 lat, to ją starsi braciszkowie wystawiali na walki z sąsiadem 😮 😁

• Mamusia
Nie no Kala, jak masz zdolność do rodzenia facetow to na Twoim miejscu też bałabym się o corkę starać 😁 . Wiem, że fajnie jest mieć 3 synow, 4 czy nawet 5. Tzn ie wiem, ale znam takich wielu co mają samych braci i cechują się właśnie dużym szacunkiem do matki 😁

Love, tak wiem , że Ty kurczaka to z chęcią zjesz 😜
Astra, to miałaś lekturę :P mogłaś Pana Tadeusza przeczytać czy coś w tym stylu, by to było chyba bardziej pożyteczne niż te nasze 32 strony 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
hahahahahaha kurde zamykać się w piwnicy... hahah jeszcze ciężarną- dobre!!! xD

Ach...bo wiesz, to był odwet, bo ja małpiszon jestem złośliwy 😁
Wczoraj sobie trochę wypił, bo najlepszy kolega miał urodziny, ale mnie nie ostrzegł,że wróci na gazie, więc go nie wpuściłam nawet do korytarza. Położył się w ganku na sofie, a ja pipa olądałam se M jak miłość i tak mnie zanudziło,ze usnęłam 😁 i się obudziłam pi pierwszej w nocy 😁
Poszłam mu otworzyć, obudziłam go i uciekłam do łóżka. Nie przylazł do mnie, tylko se zrobił herbatę i spał w salonie na kanapie 😁 A ja od rana się słowem do niego nie odzywałam,tylko mu się psociłam i udawałam obrażoną wielce. Pobiłam go łapką na muchy, pogrzebaczem od kominka, nogę mu podstawiłam, zgasiłam światło, jak się poszedł kapać 😁 Jak przypadkiem dostał latającym kawałkiem schabu, to mnie zamknął w piwnicy. ale co tam, ogórki se w spokoju zjadłam 🤪 🤪 Ale już zgoda 🤪 O 20:00 ma wrócić z kebabem 😜

osz kurde.... 🙂) serio nie mogę ze śmiechu 🙂))) hehe to ładnie mu pokazałaś 🙂 Ale dobrze że już dobrze 😁

Wiesz, love, my się z tym moim nie umiemy kłócić, bo zaraz to się zamienia w walki rodem z przedszkola 😁 No, a co do lektur, to Ci powiem,ze kiedyś miałam na tym punkcie niezłą jazdę. Było się młodym i dziwnym 😁 Teraz jestem zakochana w Mastertonie na przykład.

• Mamusia
ehh... ja to każdą przeczytałam 😠 okropność!!!!
A właśnie zdałaś maturę obdarzona bo nawet się nie chwaliłaś :P
Ja Mastertona nic nie przeczytałam, ale ostatnio to takie lekkie to ło ho ho... pochłaniam jak odkurzacz- np Nickolas Sparks, albo zaczęłam jedź módl się kochaj ale jeszcze nie skonczylam bo nie umiem sie na niej skupić 🙂

• Mamusia
Astra napisał(a):
Obdarzona, my to czasami mamy niezły dom wariatów u siebie.
Najlepiej to jak synio nas zmusza, zebyśmy z nim tańczyli w kółeczku przy jego ulubionej piosence "Idę na plażę" 🤢 😁

nie umiem sobie tego wyobrazić 😁 😁 😁 😁 😁
haha
u nas też dom wariatów ale nie do tego stopnia zeby sie w piwnicy zamykac 🙂 albo miesem rzucać 😁

• Mamusia
love napisał(a):
ehh... ja to każdą przeczytałam 😠 okropność!!!!
A właśnie zdałaś maturę obdarzona bo nawet się nie chwaliłaś :P
Ja Mastertona nic nie przeczytałam, ale ostatnio to takie lekkie to ło ho ho... pochłaniam jak odkurzacz- np Nickolas Sparks, albo zaczęłam jedź módl się kochaj ale jeszcze nie skonczylam bo nie umiem sie na niej skupić 🙂

jezu ja ta książke męczyłam na wakacjach, nie dałam rady nie byłam w stanie się skupić a opisy mnie dobijały, film potem oglądąłam to też mnie wkurzył i usnęłam, odkad Maja jest na swiecie moja lektura to skład żelu pod prysznic gdy robie kupe na kiblu nie mam czasu nawet gazetpoczytać 🙂

wróciłysmy było spoko aczkolwiek bez walk się nie obyo, Bartek cały czas wchodził na dziewczynki, Natasza krzyczała cały czas moje moje, a Majka jak jej nie pasowało to waliła w ryj, więc mix totalny 🙂

dziś szef kuchni serwuje pomidorową ściemnianą (bo nie mam żadnego mmięska więc na bulionetce) oraz wkońcu nalesniki, ale coś m się nie chce i mnie w brzuchu boli

wyniki odebrane, krew i mocz na medal, jedynie magnez mam w dolnej granicy więc coś czuje że dawka asmagu zostanie na wizyce zdwojona 🙂

• Mamusia
Sztunia, ja też czasem beatkę z siebie robię i do Mateusza ' Żabusiu , Żabciu albo Żabko' mowie:P
Love, no chyba w maju razem:P tylko,że ja na korki już nie pojdę bo mi nigdy korki nie pomagały i teraz też nie pomogły. A sama też nie umiem się nauczyć. Hm.. coś wymyślę:P

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
astra to widze że macie komediowo, ja ostatnio odgrywam beatkę z przepisu na życie niby na serio niby żartem ale mówię co myslę, a mojego Michcia to rozbraja.

betaka jest dobra...
"ale przecież żabki lubią pływać" kurde rozbraja mnie ten tekst 🙂 hehe u mnie dizisaj pada i chyba do mojego z tym tekstem wylece 😁 no ale beatka to jest boska i tak. 🙂