Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A potem sraka przez kolejny dzień...też do rana 😁 haha
kiełbacha, śledziki, ogórki kiszone, love da pieczarki, ja mam warzywną sałatkę i jajka w sosie chrzanowym, do tego może papryka konserwowa, nutella i pepsi, pizzę mam zamiar zamówić 🤢
Ktoś się przyłącza do imprezy? Zapraszam. Tylko łazienkę mam jedną 😁 Ktoś będzie walił do brodzika i umywalki (tylko radzę sprzątać po sobie) 😎

Mój ryb nie lubi za bardzo. Nawet jak łowi, to potem mojemu tacie zawozi 😁
Ej...wiecie co...Zmieniłam se witaminy, bo po Prenatalu rzygałam, na Femibion, bo jest w pastylkach...ale mam to samo 🤢

Ja czuję po pewnym czasie po połknięciu, jak mi się tornado w żołądku robi, jakby zaczęło musować i wtedy powitanie z ceramicznym przyjacielem...ble.
Ale dzięki Bogu, czy nie wiem komu Tam, że nie mam w tej ciąży zgagi (póki co chociaż). Bo z Bartkiem to od 2 miesiąca miałam do samego końca taką wstrętną...brrr... 😠

• Mamusia
Ło matko, witajcie kobiety, ale umęczona jestem aż padam na ryj. Naskrobałyście niemożliwie, czytałam większość tzw szybką techniką czytania aby mnie coś nie ominęło.
Najważniejsze, że wspomniałyście o witaminach bo bym zapomniała wziąć swoje witaminki:P
Kurde ale się obżarłam, no wszędzie gościna, ciasta, kotlety, gołąbki, zapiekanki, sałatki, herbatki, kompoty i inne duperelki 😜
Love ja pierdziele Ty to masz kawał brzucha kobieto! na prawdę fajnie to wygląda 😁
Mulant, no muszę powiedzieć, że piłeczkę masz i to nie byle jaką;D po prostu super rośniesz, a to że Ci dupsko rośnie i reszta to się nie martw bo mi też 😜
Ewcia, kobieto no Twoj brzuch też ogromny i okazały, musisz go bardziej eksponować chyba że nie lubisz 😁 ale Ty w porownaniu do mnie masz brzuch rowno z piersiami bo masz duże 🤪 a ja mam małe i brzuch większy od cyckow i i moj tłow wygląda jak trojkąt.

Jak mnie osobiście irytuje na maxa , że nie mogę i nie umiem tego naprawić, że nie da się zrobić o z kreską, tzw u zamknięte. Jak mnie to do szału doprowadza. I tak od roku, coś się spieprzyło:/

• Mamusia
tzn ja też ją licze jako jedną. Ale nie wiem czemu, gdzieś chyba w wątku 'konkubinat' czy coś o posiadaniu dziecka bez ślubu właśnie wypowiadała się ta weronika. I coś mi nie pasowało..jakby właśnie była jakaś nie teges albo jednym słowem ściemniała. Na bank to teraz czyta co wszystkie o niej piszą i odezwie się zaś z innego konta, i dostaniemy zjebkę, ale mnie to na serio.. wali, bo mam wy****** na takie pustaki.

Co do rozmowy to nie odbyła się, ponieważ: Dziś nie widziałam się z nim bo cmentarz itd, wczoraj cały dzień sprzątał nasz strych aby zacząć tam remont i zrobić nam tam mieszkanie. Pojechał do domu potem i przyjechał gdzieś koło 21, to ja byłam tak zmęczona, a on urobiony to też zmęczona, ja nawet nie miałam siły powiedzieć ' posuń tyłek bo mi ciasno' na kanapie i tak oglądaliśmy na ipli must be the musik.
Ale wiem jedno, na bank z nim porozmawiam bo wcześniej z miesiąc temu jeszcze nie byłam świadoma , że wiele zależy od takiej gadki.

A Ty? jakieś kroki do przodu z Twoim D?

• Mamusia
No to do dzieła i czekam na relacje 😉 Mój wrócił dzisiaj, bo pojechał wczoraj do domu i jest lepiej niż kiedyś, ale zobaczymy jak będzie na dłuższą metę. Taka poważna rozmowa dużo daje u mnie jak na razie skutkuje, nie powiedział tych magicznych słów, ale może do urodzenia Emi je usłyszę 😉 Z jego ust będą miały ogromne znaczenie, więc uzbrajam się w cierpliwość 😜
Niech pisze, zachowała się jak dziecko, jeszcze zaskakuje mnie też podejście dziewczyn, bo uwierzyły, że wcześniaka puścili tak szybko do domu. 😜