Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

love, ja dzisiaj dziecka pokój przemeblowałam i wysprzątałam co do szczegółu,.mały się pogniewał, bo mu zabawki poukładałam po swojemu 😁 ech. mężu mi po robocie ma hot doga przywieźć i pepsi... 😉

Ja pier.... co za dzień! Siedzę i beczę bo już mam serdecznie dość tej cholernej pracy! Jeszcze trochę i pieprznę tym wszystkim i pójdę na L4, bo nikt tam się nie przejmuje tym, że jestem w ciąży i pewnych rzeczy raczej robić nie powinnam! Nadźwigam się, nabiegam, żeby wszystko pozałatwiać, a potem wracam do domu nieprzytomna ze zmęczenia 😞

• Mamusia
Sztunia, piękna Maja, na serio taka słodka a i niebanalne ma spojrzenie 😁 a brzuszek rośnie Ci i to bardzo 😁
Leliva, pierdol pracę. Bo jeszcze możesz żałować 😞 albo powiedz NIE niektorym obowiązkom w pracy 😉 chociaż ja sobie mogę mowić a pewnie to nie takie hop siup;(
Love, no widzisz wszyscy cały czas o żarciu a Ty biedna tylko jesz, wszyscy Ci ochotę robią 😞
Ggulek, super sukienka 🙂 fajne to czarne małe , nie wiem co to, kwiat czy co 😜 fajna fajna, choć to takie zwisające z boku takie dziwne, ale najważniejsze, że Tobie się podoba 😁!

a ja czekam na mojego M.
Już mu wczoraj powiedziałam że dziś sobie pogadamy. Bidulek chyba go nastraszyłam, bo dziś z bladą miną cały czas się dopytywał, chyba się boi 😜
Dziś będzie spał u mnie 😉 muszę drugą kołdrę skombinować bo pod jedną nie zasnę z nim:/