Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant to widzę, że Ty też idziesz do przodu:P no ale z tego co my jemy ( tłusta kuchnia) no to czego się spodziewać. A przestać też nie da rady, bo to przecież ciągnie do lodowki.

no właśnie dlatego nie mogę doczekać się już świąt bo czekam na wyżerke u teściowej i mamusi :P

mulant, ja będę miała w swięta wyzerkę u teściowej, potem u mamusi,a potem jeszcze u babci, więc chyba pęknę 😁 szkoda,że na zapas nie można się najeść takich smakołyków hehe

u mnie na wadze 64,7 kg..

Ej to ja już mam 12 kilo więcej niż przed ciążą 😮

A ja się mulancik po prostu zważę przed wigilijną kolacją, a potem się zważę po świętach i wtedy się okaze, ile przypakowałam 😁 miejsca nie robię, bo ja mam taki przemiał,że szuflami mogę sobie żarcie pakować, a zaraz jestem głodna 😁

• Mamusia
Ja 58, ale nieublagalnie waga rosnie 🙂
Ja jakos ostatnio bez apetytu jestem, to chyba przez ta chujowa pogode 😞 nic sie nie chce.

Laski, a czy ktoras z Was uzywala na rozstepy kremu Mustela 9 miesiecy? Ja chyba musze w cos zainwestowac bo przez te bez przerwy rosnace cycki pojawily mi sie rozstepy, takie chamskie czerwone buuuuu niezbyt apetyczne to 🙂
Jeszcze tydzien i bedziemy sie wszystkie obzerac u tesciowych, u mamusi ajajajajaj juz nie moge sie doczekac, najbardziej pierozkow z kapustka i grzybkami 🤪 za pierogi mojej mamuni moglabym oddac zycie 🙂 chyba tez bym zjadla loda, ale jakiegos gruszkowego albo straciatella 🙂 bo wisni nie nawidze w zadnej postaci 🙂
Obdarzona, a Ty codziennie sprzatasz 🙂 ze Ci sie tak chce 🙂 mnie w sumie dzisiaj tez nic nie boli i moglabym sie wziac za jakies przedswiateczne sprzatanie, ale moja sofa nie chce mnie wypuscic ze swoich objec i mowi do mnie - polez sobie jeszcze Kasiu, pogrzej mnie troszke, sprzatanie nie zajac, nie ucieknie, w zwiazku z tym nie śmiem jej odmowic i zostane z nia 🙂 🙂

• Mamusia
Ale się obżarłam, obiada właśnie wsunęłam 😁

A no taki urok ciąży że się tyje. Tylko wkurwia mnie to,że np. moje znajome potyły 15 kg przez całą ciążę albo 12 kg a ja muszę aż tyle.

Co do wigilii to ja mam zawsze wigilię na bogato, w sensie żarcia w ch*j i zawsze coś nowego..i wigilię zawsze moja mama przygotowuje już kilka dni wstecz gotuje. Na wigilii zawsze jest od 7-10 osob. no czasem 11.. a wtym roku będzie 14 😠
najgorsze jest to,że od kwietnia tego jeszcze roku moja mama pracuje na poł etatu a od listopada na cały etat bo jest okres przedświąteczny a ona w sklepie robi. I wtym roku muszę wigilię ja z siostrą robić, a z mamą lepiej.. taki nastroj i w ogole. A moja siorka to się nie przykłada, np. grubo kroi cebulę i inne rzeczy, a ja zawsze wolno ale drobno bo tak mnie mama nauczyła:P
głupio 😞

idę jeszcze posprzątać , tylko nie wiem co.. chyba może prysznic posprzątam 🙂