Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi jezcze nie, ale jest blisko 😁 tzn. ja od tyg nie mam pępka, ani nie mam wgłębienia, ani mi nie wystaje, jak ręką przejadę to czuję cypelek wystający ale z profilu nie widać jeszcze.
Jeszcze dziurki po kolczyku przez ostatnie dni rozlały mi się, rozciągły i już szpeci.

Ej dobra kurde. Wstaje sprzed tego kompa bo mam robotę a siedzę tu jak dama jakaś 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja też muminków nie lubiłam
a te pieczary to surowe, wszystko surowe? i mielisz w maszynce do miecha? ale sie podjarałam tym kotletem 🙂
spadam sę szykować do fryca 🙂

A właśnie pieczarki trza przesmazyc z cebulka 🙂 zapomnialam o tym napisać 😉
Ale do tej mielonej kaszy cebule surową trzeba dać bo tak fajnie podkresla smak 🙂

spoko, po porodzie włoski zaczną znikać. Ej...kurde dla mnie najgorsze po porodzie to było jak sobie usnęłam na godzinkę i się obudziłam jeszcze w tym szoku i szukałam brzucha. I taka dzika byłam wyraz twarzy dokładnie taki: 😮 i co jest grane? hehe jak się zerwałam na baczność z łóżka i chciałam iść lać, to potem nie iem co się działo, ocknęłam się z łbem na umywalce, pigułami robiącymi mi zimne okłady na kark i salową czyszczącą moją salę z krwi. Nie marudziły na mnie tylko uspokajały, więc podejrzewam,że leżałam tam może z godzinę, bo nikt do mnie nie zajrzał i dlatego mnie uspokajały, żebym się gdzieś nie poskarżyła albo coś...hm. nie wiem. Ale nie róbcie tak 😁 przytomnośc umysłu wskazana 😁 zawsze!

• Mamusia
Obdarzona może to i ja 😁
o to kobieta w 27tygodniu ciąży 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/864/dsc00287fy.jpg/][IMG]http://img864.imageshack.us/img864/2418/dsc00287fy.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Mulant, haha jaki wielki już 😁 Hubercik ma już dużo miejsca 😁

Astra, oo kurde.. ale to , że co, że Ty probowałaś wstać siku i w ogole byłaś zszokowana i zemdlałaś? i Cię położne znalazły? kurde jaka akcja 😁 dobrze,że zajrzały do Ciebie 😲

Kasia, wchodzisz na www.imageshack.us i tam wklejasz zdjęcie z kompa i potem jak już się załaduje, tam kod forum, to kopiujesz i wklejasz tu 😁

Astra, weź pokaż tego pępka;D

• Mamusia
ojj biedny Nikoś no 😞 się na inhaluje za wszystkie czasy.. a co imienia Nikodem, to jak tu przyszłaś Izunia to już powoli zaczynałam zmieniać po cichu zdanie, że nie Filip a Nikodem 😁 przeciez to jest zajebiste imie, no Nikoś, Niko.. powiedziałam mamie, to niiieee.. że lepiej niech zostanie Filip:P no i zostanie. Bo ona twierdzi,że jej się to kojarzy z 'karierą Nikosia Dyzmy' . 😉

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
ojj biedny Nikoś no 😞 się na inhaluje za wszystkie czasy.. a co imienia Nikodem, to jak tu przyszłaś Izunia to już powoli zaczynałam zmieniać po cichu zdanie, że nie Filip a Nikodem 😁 przeciez to jest zajebiste imie, no Nikoś, Niko.. powiedziałam mamie, to niiieee.. że lepiej niech zostanie Filip:P no i zostanie. Bo ona twierdzi,że jej się to kojarzy z 'karierą Nikosia Dyzmy' . 😉

hihii.....Niko ładnie imie 😉

• Mamusia
obdarzona napisał(a):

Mój mąż to samo powiedział jak zapytałam czy chłopcu Nikodem byśmy nie dali na imię :/ A mi się podoba to imię bardzo. Za to będzie nie Niko tylko Nikusia 😉
Zaraz sobie też cyknę brzuchola, bo rośnie w oczach. Pępka mi jeszcze nie wywaliło, tylko jest ogrooooooomna dziura. Tylko najpierw zjem tą zupę brokułową z grzankami, bo już mi trochę głód doskwiera. Brzuch będzie jeszcze pokaźniejszy, bo brokuły wydymające są 😉

• Mamusia
Astra napisał(a):
Dziewczyny, nie wiem na ile kontrolujecie swoją wagę, ale ja się ważę co kilka dni. Wczoraj wlazłam na wagę i się okazało,ze od niedzieli mam ponad 2 kilo więcej. Powiało zgrozą...

ja sie waze codziennie, a czasami rano i wieczorem, taki mi nawyk został po zuzi i widze ze to dobre. a raz na tydzien, jak wkraczam w kolejny tydzien to zliczam ile przytyłam w ciagu tygodnia i np ile zostało do wagi wyjsciwoej. to aj tyle mniej wiecej jakies 0,5kg co tydzien.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja też tak mam , a przynajmniej czuje się lzej rano bo wieczorem to skóry mi brakuje takie mam wazenie
dziecko do naga mi się rozebrało 🙂

mnie na noc tez jakos wybrzusza i wydyma, ze ledwo łaze, ale to po tym co zjemy, dlatego ja zawsze sie wazę nago, po wstaniu i wysikaniu sie. wtedy jest wiarygodna waga, bo nawet jak do gin zajde, to raz po snaidaniu, raz po obiedzie, raz w innym ubraniu, raz w innym i jak ta waga ma byc wiarygodna??