Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
obdarzona bo ty się za dużo forsujesz. Żeby okna myć w ciąży i codziennie sprzątać. Masz teraz za swoje. Sama się nie oszczędzałaś to teraz masz nakazane przez lekarza.

Astra mnie dziś zdziwiło, że na staniku dwie plamki w miejscach gdzie sutki są miałam całkiem spore 😮 Moje małe cyce zaczęły produkować i chyba rosnąć.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale mycie okien małych czy dużych jest forsujące. Musisz się do tego wyciągać i brać ręce do góry, a to nie dobre jest w ciąży. Na Ciebie krzyczę, a sama dziś się nie popisałam. Teraz się boję, żeby mnie Bozia nie ukarała za te dzisiejsze zakupy. Znów mi się wydawało, że nie dużo, a ledwo do domu przylazłam.

Tere fere obdarzona 😜 a drzwi kto umył? kto kocha odkurzacz? hę?

Lady, mi cyce urosły tak,że w te staniki które kupiłam miesiąc temu ledwie się mieszczą. I to nie są dwie plamki, tylko cała miseczka mi nasiąkła, dopiero poczułam jak rękę do góry podniosłam i mi się chłodno zrobiło 😮 Po urodzeniu Bartka to normalnie miałam mleczarnię, a ten dupek mały nie umiał ssać, bo nie dość,że wcześniak, to jeszcze mi dali ten jebany dolargan, po którym już w ogóle nie było co marzyć o karmieniu piersią. Oj cierpiałam, cierpiałam. Ale bez przesady, nie lało mi się z cycków w 25 tygodniu 😮

• Mamusia
Astra napisał(a):
Tere fere obdarzona 😜 a drzwi kto umył? kto kocha odkurzacz? hę?

Lady, mi cyce urosły tak,że w te staniki które kupiłam miesiąc temu ledwie się mieszczą. I to nie są dwie plamki, tylko cała miseczka mi nasiąkła, dopiero poczułam jak rękę do góry podniosłam i mi się chłodno zrobiło 😮 Po urodzeniu Bartka to normalnie miałam mleczarnię, a ten dupek mały nie umiał ssać, bo nie dość,że wcześniak, to jeszcze mi dali ten jebany dolargan, po którym już w ogóle nie było co marzyć o karmieniu piersią. Oj cierpiałam, cierpiałam. Ale bez przesady, nie lało mi się z cycków w 25 tygodniu 😮

Ja się cieszę chociaż z moich plamek, bo do tej pory nic mi się z cyckami nie działo 😞 Wreszcie się coś ruszyło. Mleczarnię można oficjalnie uznać za otwartą gotową do eksploatacji 😉

• Mamusia
W ogóle się wkurwiłam, bo mężowi nie chcieli wydać wyników moich z tej krzywej. Jeszcze żebym nie pytała o to wcześniej, ale baba w recepcji mówiła, że nie będzie żadnego problemu. Wychodzi na to, że zależy na jaką osobę się trafi. Ostatnio przeginają z tym wszędzie. Mojemu ojcu nie chcieli moich wyników wydać u lekarza pierwszego kontaktu gdzie się leczymy od lat, bo tylko mama była upoważniona (czego nawet nie pamiętałam kiedy ją upoważniałam). Wzięłam od razu zapas tych upoważnień i wszystkich powypisywałam. Teraz się okazało, że tam gdzie chodzę do gina nikt nie jest upoważniony. Paranoja. Dowiem się jaki wynik w środę, bo wtedy będę jechać do gina i opierdolę z góry na dół to towarzystwo w recepcji. Niech chociaż ustalą sobie jedną wersję wydarzeń, a nie jedno mówi tak, a drugie inaczej, a człowiek jeździ na marne.

• Mamusia
No mam za swoje, z odkurzaczem muszę zerwać miłość.

Astra, kurde z tymi cycami Twoimi to rzeczywiście akcja 🤪 mi też coś tam wycieka ale nie aż tak 😲

Lady, a to głupki jedne:/ i teraz Ty musisz specjalnie iść:/ mi moja mama ostatnio odbierała to jej dali 😁

Izunia, dawaj kawe 3 w 1 🤪 kocham ją 🤪 ale w ciąży zawsze zalewam cały kubek bo mocnej nie pijam w tym stanie błogosławionym 😁

Mulant, może to niezbyt pocieszające z mej strony ale weź idź sobie popłacz 😉 a może Ci przejdzie 🙂

• Mamusia
O Kurde 😲 no może Bog ją objawił jako głowną nosicielkę potomstwa.. jednak smutne, że mimo,ze może nie chciała więcej dzieci to 3 razy poroniła.

Rozwaliło mnie to zdanie na koniec tego artykułu, tylko nie wiem czemu.
- Zawsze jestem w szoku, kiedy Gemma mówi mi, że będziemy mieli dziecko – twierdzi Glen.

od teraz to już chyba żaden szok ;-)

• Mamusia
Idę spać bo mi się oczy kleją. Tylko nie wiem czy zasnę, bo gdzie moja kocica 😞 rano moja mama ją wypuszczała na dwor na kupe i siku a potem pojechała do pracy, ja byłam u lekarza a w miedzy czasie Rex się zerwał z łańcucha, boję się, że coś jej zrobił:/ chociaż żyją 10 lat razem i widzą się prawie codziennie, to cholera wie. Może on ją zagryzł 🥴 nie przeżyję tego, to moje najukochańsze zwierze ktore dostałam pod choinkę 10 lat temu 😞
idę 😞

• Mamusia
Powrocilam, dokupilam w Tesco 6-cio pak zielonych brokatowych babek bo byly za 2,99 taniocha to wzielam 🙂 a tak poza tym to kupilam dla kazdego jakies zestawy kosmetykow i tyle 🙂 nie mam sily na łażenie i wyszukiwanie prezentów.

Lady, to nie jesteś sama jezeli chodzi o dzwiganie ciezkich reklamowek z zakupami, ja dzisiaj mialam to samo i teraz moj kregoslupik biedny cierpi 😞 a z tymi wynikami w przychodni to faktycznie paranoja jakas :/
Mulancik mi na doła pomaga zawsze cos slodkiego, najbardziej czekolada i raffaello, moze Tobie tez pomoze, a jak nie to wyplacz sie biadaczyno 😞
Ide dostroic moja pieknie pachnaca choineczke 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Idę spać bo mi się oczy kleją. Tylko nie wiem czy zasnę, bo gdzie moja kocica 😞 rano moja mama ją wypuszczała na dwor na kupe i siku a potem pojechała do pracy, ja byłam u lekarza a w miedzy czasie Rex się zerwał z łańcucha, boję się, że coś jej zrobił:/ chociaż żyją 10 lat razem i widzą się prawie codziennie, to cholera wie. Może on ją zagryzł 🥴 nie przeżyję tego, to moje najukochańsze zwierze ktore dostałam pod choinkę 10 lat temu 😞
idę 😞

Jeeezu Agata, jaki czarny scenariusz od razu, badz dobrej mysli! Kocia na pewno wroci jak zglodnieje 🙂 nie martw sie na zapas :*

• Mamusia
Ja kupiłam tylko wszystko co trzeba do tego łososia, oprócz szpinaku, cebuli, czosnku i maggi, bo to miałam, a maggi zastąpie sosem sojowym. I niby tu ryba, tam pieczarki, 2 cytryny, mozarella, parmezan, jakieś słodycze, bo oczywiście wstrzymac się nie mogłam, masło, śmietana, bułki i już byłam jak wielbłąd :/ Plecy teraz bolą 😞