Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Na razie to oglądam na allegro łóżeczka, bo chyba nici z odnowienia kołyski. Sporo roboty przy niej - ja się nie nadaję ze względu,że większość czasu leżę, a mąż jak wraca z pracy ma sto tysięcy innych zajęć i czuję,ze i tak by mu nie wyszło tak, jak ja bym chciała hehe
Ale mam ochotę dzisiaj na zupę, może ugotuję biały barszcz bo dawno nie jadłam 😜 Mam z wczoraj jeszcze pieczonego kurczaka, to najwyżej warzywa na patelę wrzucę i finał...

• Mamusia
Kurw.......takiego lekarza to nawet dla zwierząt szkoda 😠 😠Pi.....jedna nawet dokladnie mnie nie ogladnela i stwerdzila to chyba bedzie alergia.Jak mozna postawic diagnoze siedzac za biurkiem.Musi Pani wytrzymac te swedzenie 😠Ani gardla mi nie zobaczyla nic dziewczyny nic.Dobrze,ze jutro mam mozliwos jechania do mojego gin.Musi zobaczyc wyniki od kardiologa.To sie jego zapytam,bo teraz spraawdzalam i wiecej jest plamek.

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠
Szkoda,ze mojego nie bylo dzisiaj.To by mnie dokladnie zbadal.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Kurw.......takiego lekarza to nawet dla zwierząt szkoda 😠 😠Pi.....jedna nawet dokladnie mnie nie ogladnela i stwerdzila to chyba bedzie alergia.Jak mozna postawic diagnoze siedzac za biurkiem.Musi Pani wytrzymac te swedzenie 😠Ani gardla mi nie zobaczyla nic dziewczyny nic.Dobrze,ze jutro mam mozliwos jechania do mojego gin.Musi zobaczyc wyniki od kardiologa.To sie jego zapytam,bo teraz spraawdzalam i wiecej jest plamek.

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠

Konowały jak nie wiedzą co to mówią, że alergia. Ale przecież chyba pisałaś, że masz stan podgorączkowy.

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Cześć i czołem 🙂 aż żal mi dupę ściska jak piszecie że u Was taka zima, u nas ani grama śniegu 😞
Ja dzisiaj na obiadek mam pyzy z mięsem, robione przez moną kochaną mamusię, ale i tak chyba zrobię kapuśniaku, bo też zupki mi się chce 🙂

DHL wyślę,bo u mnie znowu sypie 😉

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
izunia1986op napisał(a):

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠

Konowały jak nie wiedzą co to mówią, że alergia. Ale przecież chyba pisałaś, że masz stan podgorączkowy.

jestem taka wkurwiona ,maz tez.Ona sie nie pytala nawet o inne objawy nic zero 😠 😠

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
izunia1986op napisał(a):

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠

jestem taka wkurwiona ,maz tez.Ona sie nie pytala nawet o inne objawy nic zero 😠 😠

Izunia, to wysyłaj DHL-em troszkę śniegu ;-) a jeśli chodzi o lekarza to powinnaś jakąś skargę na nią złożyć, w każdej przychodni powinna być książka skarg i zażaleń, ja bym się do takiej wpisała jakbym była na Twoim miejscu, jakaś niepoważna pizda(bo inaczej nie da się jej nazwać) jak można ciężarną kobietę odprawić z kwitkiem i powiedzieć, że i tak będzie swędziało!! No kurwa koniec świata! Pieprzona polska służba zdrowia!!!

Lady, ale zdjęcie piękne.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
KASIA DLA CIEBIE 😘 😘Tyle musi Ci wystarczyc 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/252/dscn8113.jpg/][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/4195/dscn8113.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dziekuuuuuuujęęę buuuuuu 😞 😞 😞 😞 😞 😞 why?????? dlaczego u mnie nie ma sniegu?!!!!
Ja chcę mieszkać tam gdzie Wy!!!! Zabije się 🙂

• Mamusia
Juz kiedys u tej ...bylam z sasiadka na pogotowiu.Ona miala dyzur i tez tak potraktowala ja,ze masakra.Wiecej do niej nie ide.

Kupilam sobie syropek dla ciezarnych ten pyszny 😁ALe cholera gadlo bez bólu.Tylko mam katar i stan podgoraczkowy.Byle jutro do gin sie dostane i bede spokojna.Bede do niego pozniej dzwonic czy moge jako pierwsze przyjechac przed 15 😉A co trzeba sobie radzic.

• Mamusia
To na przeziębienie też nic Ci nie poradziła? Boże co lekarka...

Nic....sama sie lecze:unsure 😁obrze,ze juz ostatnio mnie lapalo.I wiem co mi moj lekarz pozwolil brac.
I dziwia sie,ze mamy takie zdanie o naszej służbie zdrowia.Ale jak tylko bede u mojego lekarz to mu powiem swoje .On i jeszcze jedna Pani dr maja to praktyke.Niech wie kogo ma za lekarza u siebie.

Co tam sie bede denerwowac.Zrobilam sobie herbatke z cytrynka i leze pod kocykiem 😉

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
To na przeziębienie też nic Ci nie poradziła? Boże co lekarka...

Nic....sama sie lecze:unsure 😁obrze,ze juz ostatnio mnie lapalo.I wiem co mi moj lekarz pozwolil brac.
I dziwia sie,ze mamy takie zdanie o naszej służbie zdrowia.Ale jak tylko bede u mojego lekarz to mu powiem swoje .On i jeszcze jedna Pani dr maja to praktyke.Niech wie kogo ma za lekarza u siebie.

Co tam sie bede denerwowac.Zrobilam sobie herbatke z cytrynka i leze pod kocykiem 😉

Wiesz może to nawet lepiej, że sama się leczysz, bo jak to konował to jeszcze by Ci przepisała coś czego nie wolno w ciąży. Strach zaufać takiemu lekarzowi.

Kasia jesteśmy umówione 😁

Izunia, na mojego Bartucha to takie rzeczy na 122 zaczynają być przykrótkie 😁
A może rzeczywiście coś zjadłaś i dostałaś te plamki - wapno pijesz? Jesli nie to nie zaszkodzi, jak sobie walniesz, może pomoże na te plamki.

Jaka ładna zima u Ciebie, u mnie też tak, najbardziej mi się podobają sople zwisające z dachu 🤪 wieczorem fajnie się skrzą, jak przymrozek złapie.
Barti u babci, ja biały barszcz upichciłam, pojadłam, teraz rozprawiam się z jogurtowymi cukierkami ☺️

• Mamusia
Astra napisał(a):
Izunia, na mojego Bartucha to takie rzeczy na 122 zaczynają być przykrótkie 😁
A może rzeczywiście coś zjadłaś i dostałaś te plamki - wapno pijesz? Jesli nie to nie zaszkodzi, jak sobie walniesz, może pomoże na te plamki.

Jaka ładna zima u Ciebie, u mnie też tak, najbardziej mi się podobają sople zwisające z dachu 🤪 wieczorem fajnie się skrzą, jak przymrozek złapie.
Barti u babci, ja biały barszcz upichciłam, pojadłam, teraz rozprawiam się z jogurtowymi cukierkami ☺️

Mi sie wydaje,ze rozmiarowka jest jakas dziwna w tym sklepie .Spodnie na 116 i 122 maja ta sama dlugosc.
Wiesz co nic nowego nie jadlam.Zobaczymy na bank bedziemy zyc 😁