Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
kurde mi się też chce, ale mam ochotę na taki deser lodowy w takim pucharku z galaretką i bitą śmietaną, sosem i owocami.:P Mmmm 🙂
no ja nie jadę do Opola jak mają mnie jelenie zeżreć 😁

Ty to masz smaki 🙂Ja ostatnio jadłam w Opolu taki puchar owocowy.Wszystko było pyszne tylko nie lody.Jakies takie bleee

• Mamusia
Ja mam napisane Opole ponieważ jestem na tym forum od samego początku ciąży od 5 tyg chyba i na początku nie chciałam ujawniać swej tożsamości, dlatego wpisałam Opole, a jestem z Opolskiego, tylko że do Opola mam ok. 70 km 😁 już do częstochowy mam bliżej, 40 km 🙂 a Izunia też nie z Opola, ale do Opola ma bliżej niż ja, ok 30 km. Ja do Izuni mam też ok. 30 km hehe 😁 czyli razem mam ponad 60 km do Opola albo rowne 60 😁 a Ty jesteś Fikumiku bezpośrednio z Opola?

• Mamusia
kurde od wczoraj albo od przedwczoraj boli mnie brzuch, a właściwie to bardziej chwilowe uczucie,że dostałam okres 🥴 bolą mnie przy tym lekko plecki na dole+to uczucie w brzuchu jakbym właśnie dostała. Ale potem mija, ale mam tak kilka razy w ciągu dnia, głupie uczucie 😁 a do tego mam wrażenie, jakbym w pipce miała balon z wodą i on miałby pęknąć, mam też wrażenie jakbym miała mokro i rzeczywiście mam bardziej niż zawsze.
Zapomniałam o tym ginkowi dziś powiedzieć, właściwie nawet nie pomyślałam o tym myślałam że to mi się nie będzie zdarzać. Ale się pytałam jak tam moja szyjka, mowił że długa, twarda i zamknięta 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ja mam napisane Opole ponieważ jestem na tym forum od samego początku ciąży od 5 tyg chyba i na początku nie chciałam ujawniać swej tożsamości, dlatego wpisałam Opole, a jestem z Opolskiego, tylko że do Opola mam ok. 70 km 😁 już do częstochowy mam bliżej, 40 km 🙂 a Izunia też nie z Opola, ale do Opola ma bliżej niż ja, ok 30 km. Ja do Izuni mam też ok. 30 km hehe 😁 czyli razem mam ponad 60 km do Opola albo rowne 60 😁 a Ty jesteś Fikumiku bezpośrednio z Opola?

To znaczy, ze jestes z okolic Olesna, Praszki, Kluczborka? Dobrze kminie? 😁 Mój luby pochodzi z tych stron 🙂
Ja mieszkam Opolu od urodzenia 🙂
A tak a propo forum to też trafiłam tu bardzo wcześnie, zaraz jak tylko sie dowiedziałam o ciąży i przeglądałam neta. Jeszcze marca 2012 nie było a teraz chyba przoduje w ilości postów 😉

• Mamusia
Fikumiku, dokładnie tak 😁 Olesno - praszka, do znaku Praszka mam nie całe 2 km 🙂 bo ogolnie ze wsi jestem 🙂
O a skąd masz lubego?
myślę, że jest wiele takich osob, ktore np. na początku się udzieliły a z wielu względow nie odzywają się bo. np nie mają czasu, albo nie umieją się wdrążyć,a szkoda 😞