Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mamamaliszka- ale Ty masz taki naturalnie jak ja rano, czy też Ci podrosł? mi piersi sporo urosły, ale ze stanika jeszcze na boku mi się nie wylewają:P bo z natury mam małe piersi, i musiały by mi o 5 rozmiarow urosnąć aby się wylewać:P

brzuszek już mi się tak zaokrąglił, że inny też to widzą. a co do biustu, to mam 75B, w poprzedniej ciąży zmieniłam miseczkę na C. biust urósł mi szybko w pierwszych 3-4 miesiącach, a potem już nie rósł 🙂 po ciąży wróciłam do B

• Mamusia
Love- ale zdjęcia w Toskani?
a takto czuję się kompletnie nie ciążowo, tylko,że boli mnie podbrzusze, ale tak jak nigdy w życiu, taki bol napierający jakby, taki dziwny 😜 A Ty dziś masz duże mdłości?
Mamamaliszka- ja przed ciążą miałam 70 B a w sytuacjach tragiczniejszych jeszcze mniej, nosiłam same push-upy bo jakoś te piersi mi modelowały i powiększały:P dziś założyłam stanik bez push-upa i miałam cycki jak w push-upie - pierwszy raz w życiu widziałam moje piersi w zwykłym staniku , ktore wyglądały apetycznie 😁
A wielkość naszego brzucha to ciekawe od czego zależy, czemu tak szybko;/

• Mamusia
Tak zdjęciaa. 🙂)) Nie mam żadnych swoich noralnych więc chciałam żeb mi kilka zrobił.
Wiesz co chcialabym mieć tylko te mdłości... aja też wymioty....

Ja to płaska jestem można powiedzieć 🙂) I nawet nie zaoważyłam żeby coś się powększylo 😞 Ale przynam że bolą mnie piersi tak samo jak podczas miesiączki.

• Mamusia
Kurde Love no szkoda mi Cię:/ 😞 nie chciałabym mieć wymiotow ani mdłości.
Mnie piersi bolą od pierwszych sekund od zapłodnienia chyba 😜 jak już mnie cyce bolały przez 2 tyg, tak jakby rosły to już zaczynałam powoli podejrzewać 😁 a Ty naturalnie masz duże czy małe? czy średnie?
Lody ja teraz jadłam, aby zmienić smak w buzi bo teraz od 6 tyg mam taki beznadziejny smak że muszę go zapijać albo zajadać 😁

• Mamusia
Dobra dobra 😁
Ja w sumie też może mam A , ale staniki nosze usztywniane B 😁 ja mam o tyle gorzej że mi małe piersi nie pasują, dlatego, że jestem biodrzasta. Mam duże biodra i wysoko 😞 i jeszcze tyłeczek od 2 lat mam większy i mam małe rozstępy na nim:P na udach , zwłaszcza na prawym na samej gorze też mam 3 rozstępy i tzw skorkę pomarańczy:/ dlatego, że ja jem tłuste rzeczy. Boczki, salcesony, kiełbasy to moja codzienna dieta. Chociaż odkąd jestem w ciąży jem tego mniej bo mnie to obrzydza troszkę 🙂

• Mamusia
No ja nie musiałam więc wyglądam jak wyglądam 😜 to zdjęcie było robione w tamte wakacje 😁 teraz to tylko mam blond włosy i troszke ciut grubsza jestem 😜 Bo jeszcze kilka lat temu farbowałam się na blond, potem rok temu na brąz a teraz zaś blond 😜 tzn blond pasemka:P

• Mamusia
No Ciebie też chudzinka 🙂)
U mnie teraz dopiero się zacznie: pizza, lasange'a, makarony, grille, lody, i inne kaoryczne rzczy bo jak bede mogla juz jesc to nie zamierza sobie dmawiac....
ja szukm starszych fotek jak mniejza bylam 🙂)

• Mamusia
mnie piersiątka bolą od zawsze kiedy jestem ciężarna plus ciąży rozną piersi bez operacji no ja już awansowałam z miseczki b na c tak mi śmigły wszystko mi idzie w brzuch i cycki dziś się przeraziłam ważę 67 kg boże tyle kilo przybrałam 🙂 a ważyłam 62-63kg 😁