Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

brzuch, jak brzuch. U mnie gorzej z uciskiem na serce. Kołacze, łomocze i trzepie się czasami aż tak,ze boli... Dziewczyny, jak ja byłam z Bartkiem w ciąży, to ruchy czułam od 17 tygodnia, a teraz wczoraj miałam miłą niespodziankę. Siedziałam przy rozpalonym kominku, brzusio mi się nagrzał i nagle takie tańce tam odchodziły,ze nawet tato poczuł 😁 Po mamusi Wiki będzie ciepłolubna 🙂

Wstałyście już śpioszki? Ja jakoś nie potrafię długo spać rano. Przyzwyczajona jestem do wstawania o 6 w tygodniu do pracy i w weekend nigdy nie wyleżę dłużej niż do 9.
Dokończę porządki, bo wczoraj miałam totalnego lenia, a potem zbieramy się na obiad do teściów 🙂 Jak się poszczęści to dostaniemy jeszcze jedzenie na poniedziałek, więc odpocznę od gotowania 🙂

• Mamusia
Ale miałam do czytania 🙂Mąż w ościele z ogromnym bółem głowy po weselu...hihiih.To i tak dobrze,bo juz o 23 bylismy w domu.Zle sie czułam i Niko chcial spac.Głowa mniei do teraz boli.Tak brzydko za oknem to głowa musi bolec.
Moja myszka w brzuszku juz tak sie rusza 🤪Niko tylko ciagle czeka kiedy poczuje ruch,ale jak moze poczuc to jego nie ma.I tak w kóko.
Na weselu bylo ok.Ale wiecie jaki czlowiek ma humor i chec do zabawy jak glowa boli 😞
Ja mam jeszcze w lodówce jat=rzynowa od piatku,chyba bedzie dobra.Bo jak nie to jedziemy gdzies na obiad do restauracji.Na poprawiny juz nie mam ochoty jechac.Moze na pizze pojedziemy wieczorem-mniam 😉

• Mamusia
Ja też już wstałam, właściwie o 8:30 ale leżałam do 9 bo musiałam troszkę poczuć ruchow dzidzi.
Wczoraj miałam po prostu taką niespodziankę , że szok 😜 spałam sobie pod wieczor i było mi tak dobrze...cieplutko, w piecu napalone, ja leże, dzidzia kopie no super. Dzwonek do drzwi. Myślę sobie, a tam;D mam to w dupie nie chce wstawać. Dzwoni drugi raz, myśle sobie boże kogo tam niesie... już otworzę ale byłam wściekła. Otwieram a to moj M ! zamknęłam mu drzwi przed nosem bo taka była moja reakcja w szoku. Ale otworzyłam z powrotem ;D przyjechał na 1 dzień, dziś pojechał 😞 nic nie mowił,że przyjedzie 😜 mowie wam normalnie teraz to mi smutno bo się nie nacieszyłam, a nie widzieliśmy się 5 tyg 😜
dobra idę mamie pomoc obiad robić 😁
piszcie coś bo nudy tuuu..

• Mamusia
haha dziwna reakcja, powiedział ' łee ale mały' :P a jak potem przyszło do kwintesencji naszego spotkania to powiedział ' w sumie dobrze, że jeszcze ten Twoj brzuch nie jest aż taki duży bo bym nie dał rady' 😜 On myślał , że ja będę już wyglądała jak w 8 miesiącu 😜
o matko... co za niedziela.. taka zimna 😞 Izunia a Ty wzięłaś ślub jak byłas w ciąży, czy jak Niko już był?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
haha dziwna reakcja, powiedział ' łee ale mały' :P a jak potem przyszło do kwintesencji naszego spotkania to powiedział ' w sumie dobrze, że jeszcze ten Twoj brzuch nie jest aż taki duży bo bym nie dał rady' 😜 On myślał , że ja będę już wyglądała jak w 8 miesiącu 😜
o matko... co za niedziela.. taka zimna 😞 Izunia a Ty wzięłaś ślub jak byłas w ciąży, czy jak Niko już był?

heheeh.....dał rade to dobrze 🙂
Postanowilismy w ciąży,byłam w 5 m-c.Powiem Ci,ze sie ciesze z tej decyzji.Bo tak to pozneij z malym dzieckiem ślub,dla mnie to wydaje sie problem.I nie wiesz jak po ciazy bedziesz wygladac,a tak sukienke ladna z gorsetem dobrali mi do brzuszka i byl git 😉Fajnie bylo.Kolezanka mialam w tamta sobote wesele to maly ma 4 latka.Nie chcial isc spac chyba do konca wesela byl.Ale pozniej to juz na rekach u rodzicow,bo marudzil.A ja mam pamiatke-bylo tak jak sobie wymarzylam 🙂
I co najlepsze to cale wesele przetanczylam,a teraz 2-3 kawalki i padam 🤪 🤪

• Mamusia
Izunia to fajnie 🙂 no mi się też wydaje,że dziecko na ślubiei to lipa trochę.. ale prawdę mowiąc ja z moim znam się 4 lata, a jestem z nim 8 miesięcy i ślub teraz to chyba w moim przypadku nie najlepszy pomysł:/ bo nie wiem jak on się zachowa jak zamieszkamy razem i jak się dziecko urodzi 😜 choć powiem szczerze , że chciałabym już za niego wyjść, ale to za duże ryzyko.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia to fajnie 🙂 no mi się też wydaje,że dziecko na ślubiei to lipa trochę.. ale prawdę mowiąc ja z moim znam się 4 lata, a jestem z nim 8 miesięcy i ślub teraz to chyba w moim przypadku nie najlepszy pomysł:/ bo nie wiem jak on się zachowa jak zamieszkamy razem i jak się dziecko urodzi 😜 choć powiem szczerze , że chciałabym już za niego wyjść, ale to za duże ryzyko.

No ,to juz jest bardzo odpowiedzialny krok.Znac sie,a byc w zwiazku to jest roznica.Zreszta sama wiesz.Jako kolega ktos moze byc zajebisty,ale juz jako partnera porazka.Dlatego lepiej sie upownic,ze twoj sie spelni jaka ojciec i maz.A ja mysle,ze weznie ta odpowiedzialnosc na siebie 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia, no też właśnie 😜 więc jeszcze poczekam z 2 lata albo ze 3:P
hm... a Ty czujesz płeć?

nie,mam nadzieje,ze w srode sie dowiemy.Chce isc si ekapac,a meza jeszcze z Kosciola nie ma.Udusze go .Znowu zabladzil.Ogien mi musi zrobic,bo w zimnej wodzie nie bede sie kapac.A mi sie nie chce wstac z lozka.Kurde.....jak mi zimno.