Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ło tam Love, czasem można zjeść, ja ostatnio zjadłam całą paczkę wielkąąąą 😜 a dziś pierwszy raz w ciąży napiłam się alkoholu:P zrobiłam 2 małe łyczki jakiegoś balajsa , bo moja siostra zrobiła i to ostre jest a jak już w gardle jest to takie śmietankowo-kawowe mm;D kiedyś to piłam jak miałam z 15 lat ale było ze sklepu 😜

• Mamusia
Mulant ja też bym musiała dziś zrobić bo mnie brzuch już boli 😞 😞 😞
Love mi też to odpowiada 🙂 tylko Ty masz 2 a ja jedno 😜 ale ja już chcę albo być w 9 miesiącu albo już mieć małego przy sobie 😉
teraz już tak u mnie w domu i w ogole wszyscy gadają, planują, chcą już kupować, a pamiętam jak byłam w 7 w 8 czy w 10 tyg to wszyscy z mordą, że ja już o wozku myślę, czy łożeczku 😜 a teraz moja mama już panikuje, że nie ma gdzie łożeczka dać 😜

• Mamusia
oo to Love dziś sobie podjadasz widzę 😁 ja z tydzień temu kupiłam sobie w sedalu małe takie mleczko kokosowe, z lodowki ze słomką. A bardzo lubię kokosowe rzeczy i teraz od kilku dni mam parcie na to mleczko a nie mam jak go sobie kupić i bardzo pragnę loda w gałce w wafelku o smaku kokosowym 😞 kurde chodzi to za mną:/

• Mamusia
a nie wi jakie imiona wbierzemy 🙂) Mi sę Natan i Cyprian rowno podoba... wiec sie okaze a dla dziewczynki to Aleksandraa jest ladne bo jes zwyczajne a Inci to w sumie nie znam nikogo o taim imieniu- a oznaca po turecku perłę.. noi mam tam swje przekonania. Pewnie jeszcze glosowanie rodzinn bedzie 🙂

• Mamusia
Ta Inci czy Insi taka nijaka, a Aleksandraa z temperamentem;D
Hm.. ja się ważyłam kilka dni temu rano na czczo to ważyłam 53 kg i 600 gram , ogolnie mama mi wyliczyła, że tygodniowo cały czas jednakowo tyję ok 600 g 😜 a powinno się tyć 500g 😜 nie wiem sama zresztą 😜