Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja nie wiem co mam myśleć boli mnie kręgosłup,mam bule jak na miesiączkę już dwa razy byłam w toalecie(trochę mnie przeczyściło) 🤢 A najgorsze jest to,że mam straszny WYCIEK z piersi co przyznam nigdy takiego nie miałam.Tylko dziwne jest to,że na nim nie mam siły i mam ochotę tylko spać.Nic nie rozumiem 🤔

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jaszminka jeśli chciałabyś dziś urodzić czy tam jutro to jak Cię coś bierze to może pomoż sobie 🙂 np. weź ciepłą kąpiel. Jeśli Cię uspokoi i zrelaksuje no to oznacza że to nie Twoj czas a jak tylko nasili objawy, a najbardziej skurcze to znaczy, że dzidzia chce wyjść 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ggulek,. ale ja już powiedziałam mamie że dziś albo jutro urodzę i nic nie zapowiada na to. Najgorsze jest to,że założyłam się z nią o...kasę, nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że nie wzięła sobie na poważnie mojego zakładu 🙂

Haha to biegaj czubku po schodach 😁

• Mamusia
Jaszminka, hmm...poczekaj jeszcze z godzinę może ten bol przerodzi się w jakieś bole z odstępami czyli skurcze. Z tą kąpielą tak mi ginekolog powiedział,że jakby coś mnie bolało , jakieś skurcze czy bole to kąpiel i jak się nasili tzn, że to może być już porod. Tzn, mam na myśli skurcze 🙂
Broń boże nie bierz nospy. No chyba,że nie chcesz urodzić:P