Skocz do zawartości

kwietnióweczki :) | Forum o ciąży

love

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj, moja koleżanka ciężarna stosowała ten syrop i była z niego zadowolona. Mnie pani w aptece poleciła Sambucol i jak narazie jestem zdrowa ( oby tak do końca) 🙂 Mój starszy syn ma zapalenie oskrzeli jest na antybiotykach. Trzeba pamiętac że to są tylko zapobiegawcze syropy, dla bezpieczeństwa noszę maseczkę ochronną, jem dużo owoców cytrusowych, kiwi i warzywa tak na wszelki wypadek 😉

Ps. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia 🙂

• Mamusia
Hejka 😉
Newsa dla Was mam 🤪
Okazało się dzisiaj, że matka naszej wczesnej grudnióweczki to oszustka, a że jej \"sąsiadka\" pisze z Wami na forum to same sobie resztę dopowiedzcie...bo jak można być sąsiadką osoby, która nie istnieje 😮
Więcej nic już nie napiszę ale macie tutaj dwa zrzuty z ekranu w razie jakby chciała wyczyścić swoje posty 😎
Kłamstwo na forum...

• Mamusia
Dziewczyny korzystające z facebooka, jestem sierpniówką 2010 🙂 zachęcam Was do polubienia strony "tankujesz. przewijasz" na facebooku - jest to akcja, którą chcemy rozkręcić razem z grupą znajomych rodziców. Chcemy zwrócić się do koncernów paliwowych, by na swoich stacjach benzynowych umieszczały przewijaki dla dzieci. Sprawę planujemy również rozdmuchać w mediach, a zaczynamy właśnie od facebooka.
Ja niestety nie trafiłam jeszcze na stację z przewijakiem, w podróży musiałam więc przewijać moją córeczkę Łucję - latem na kocyku na trawie, a teraz w samochodzie, co jest wielce problematyczne, bo Łucja tego nie cierpi, płacze.
Mam nadzieję, że poprzecie naszą akcję. Jeżeli znacie jakieś stacje z przewijakami, to wpisujecie na stronie "tankujesz. przewijasz." na facebooku, chcemy stworzyć taką mapę stacji przyjaznych dzieciom, żeby rodzice wiedzieli gdzie mogą się spokojnie zatrzymać w trasie.
Dziękuję i pozdrawiam!

• Mamusia
Witam Was dziewczyny
Chciałam serdecznie zaprosić mamusie i ciężarówki z śląska( i nie tylko) na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama, które odbędą się 17 listopada o 17.30 w Hotelu Diament w Katowicach. Przesyłam linka do szczegółowych informacji
http://www...doma-mama-w-katowicach-0