Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane Szczecinianki 🙂

zaczynam budować swoją grupę okręgową w oriflame i poszukuję chętne osoby do tego by zostały konsultantką oriflame. Byłabym Waszym sponsorem i wprowadziłabym Was w ten świat kosmetyków i sprzedaży. Czy chciałybyście spróbować?
To nic nie kosztuje, a możecie zamawiać dla siebie kosmetyki znacznie taniej i jeszcze na tym zarobić proponując kosmetyki swoim znajomym 🙂
wchodzicie w to? 🙂

• Mamusia
Witajcie...jestem ze Szczecina chętnie dołączę do forum. Mam pytanko co sądzicie na temat szkoły rodzenia? Ja z moją pierwszą córcią (w brzuchu) ... ojej to było 13 lat temu właśnie uczęszczałam na taką szkołę rodzenia. Wtedy było to bezpłatnie, teraz jak rozglądałam się w naszym mieście niestety wszystkie są płatne. Dziewczyny co Wy sądzicie, czy potrzebne jest takie przygotowanie, czy tego się nie zapomina 😉

• Mamusia
Blondi75 napisał(a):
Witajcie...jestem ze Szczecina chętnie dołączę do forum. Mam pytanko co sądzicie na temat szkoły rodzenia? Ja z moją pierwszą córcią (w brzuchu) ... ojej to było 13 lat temu właśnie uczęszczałam na taką szkołę rodzenia. Wtedy było to bezpłatnie, teraz jak rozglądałam się w naszym mieście niestety wszystkie są płatne. Dziewczyny co Wy sądzicie, czy potrzebne jest takie przygotowanie, czy tego się nie zapomina 😉

Blondi, czemu się nie chwaliłas, że jesteś Szczecinianką? 🙂 tyle już na wrzesniu 2011 rozmawiamy 😉
w którym szpitalu chcesz rodzić? 🙂 ja pomorzany

ponoć dobra szkoła rodzenia jest na Kadłubka w przychodni, stąd Gosia chodziła i była zadowolona i z tego co kojarzę bezpłatna..

• Mamusia
gosiaczek23. napisał(a):
a co do przygotowania to moj porod wygladał nie ciekawie i nic ze szkoly rodzenia nie przydało sie niestety

pamietam, bo miałas cesarke.. nie zazdroszczę. Zresztą sama opowowiadałaś jak w wojskowym Cię traktowali ;/

moja kolezanka ze studiów będzie miała cesarke w wojskowym, ale ona wspomina ten szpital dobrze (wczeniej lezała z problemami ginekologicznymi)