Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No własnie ciekawe czy juz cos wiadomo o Montusi ??

Dziewczyny mam pytanie czy ktorejs z was zdazyło sie schudnac w ciazy?
Bo ja własnie chudne i niewiem czemu , niewiem czy to czasem małej nieszkodzi???
kurcze jak tyje to sie martwie jak chudne tez 😞

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to fajnie bedzie kolejna relacja z Polic 🙂
kurde ale sie nakrecilam na ten szpital mam nadzieje ze niebedzie u mnie juz zadnych ekscesow i wskazan do cesarki bo moja pani dr prowadzaca ciaze robi tak ze swoje pacjetki ze wskazaniem do cc tnie sama i kieruje do swojego szpitala w nowogardzie 😞 maz i moze by mnie odwiedzał a reszta rodziny co?

• Mamusia
to mowisz ze zdjecie przyslala ale nic o tym jak sie czuje 😞
mam nadzieje ze jest nienajgorzej
ale zazdroszcze ze juz mam malutka przy sobie ja to bede ryczec ze szczescia jak urodze 🙂
przy 1 nieryczalam ale wogole bylam twardsza w ciazy a teraz z byle powodu płakam

No nic to wez jej napisz jak mozesz ze ja pozdrawiam i caluje :*

• Mamusia
Ja jakos nie jestem przekonana co do tych chust, nie wiem czemu. Ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu.Bedzie cieplo, bedziemy chcieli jechac nad morze, za pewno latwiej bedzie sie przemieszczac z dzieciatkiem w chuscie niz calym wozkiem.Wszystko sie okaze 🙂

kasia1986 o ile dobrze pamietam to Magda jest przede mna jeszcze 🙂 Pocieszajaco dziala na mnie fakt, ze to jeszcze nie ja 😁 Musze jeszcze zakupic wozek i pierdoly dla mnie do szpitala i to chyba wszystko.
A wlasnie odnosnie wozka, zastanawiam sie nad tym http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290
co mysliscie o tym wozie :P

• Mamusia
Adriana, wózio fajny 🙂 Dla mnie jedynym mankamentem tych wózków są przednie koła. Dość ciężko się go prowadzi, zwłaszcza na nierównej drodze, a w śniegu to już nie wspomnę.. Przekonałam się o tym niedawno, ja swoim często gęsto nie mogę ujechać na śniegu 🤨
Ale mimo tego nie zamieniłabym Grzesia karocy na żadną inną 🙂jest zwrotny, lekki, mało miejsca, mało miejsca zajmuje po złożeniu 🙂

a słuchajcie, chętnie odstąpię dla przyszłych mamusiek materiały o pielęgnacji i żywieniu niemowląt 🙂 Ja mam ich bardzo dużo, przynosiła mi je teściowa ( pediatra ), a także część dostałam w szpitalu. Już je przeczytałam, sporo się dowiedziałam, a szkoda mi ich wyrzucać. Czy któraś z Was byłaby na nie chętna?
http://allegro.pl/item923096177_pielegnacja_karmienie_niemowlat_poradniki_bcm.html t macie link do nich, aukcja jest zakończona, ale macie zdjęcie i opis co tam jest.
Co do odbioru to byśmy dogadały się co i jak, ja niezbyt często jestem w centrum, ale na pewno coś byśmy wymysliły 🙂

• Mamusia
Dzien dobry w ten piekny walentynkowy poranek 🙂

No to mnie zmartwilyscie tymi przednimi kolami... chodzi o to ze za male sa???
Hehe Gosia nie wiadomo czy sniegow juz nie bedzie, taka zima w tym roku ze pewnie nas czyms moze zaskoczyc 😉 Oby sie szybko skonczyla 😠
A co do lozeczka turystycznego to jak bede widziala jakies ciekawe ogloszenie to dam Ci Gosia znaka. Tez z chlopakiem zastanawiamy sie nas takim zeby u nas w mieszkaniu wstawic, a u moich rodzicow rozlozyc takie standardowe drewaniane. Turystyczne to bardzo dobra sprawa, mozna latwo zlozyc i w droge :laugh: bo wakacji nad jeziorem napewno nie odpuszcze sobie w tym roku 🙂
Jakie plany walentynkowe macie??? Ja sprobuje mojego na Lagune wyciagnac, chcialabym zobaczyc jak sie plywa z brzuchem :P a poniej to juz moze nie byc okazji.

Slodkich Walentynek dziewczynki 😉