Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzien dobry 🙂

To ja już 100% mamuśka witam się z Wami jestem po pierwszej nocy w domku
Ależ jestem szczęśliwa dajemy sobie ekstra radę z mężem

Poród mój trwał niecałej 3h i powiem Wam że nie było strasznie nawet nie było źle jestem bardzo zadowolona z opieki i z mojego męża - jego zachowanie i pomoc mi w porodzie mnie bardzo zaskoczyła chodził ze mną na szkołę rodzenia ale zawsze był tylko słuchaczem - a to co robił na porodówce wielki szok

Osobiście 100% polecam Police ta opieka te zajecie się zacjentkami i dziecmi - naprawde ekstra na połogu lezałam tydzien i powiem Wam, że tak jak mną i Nadią sie zajmowali to szok 🙂

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj Montusia na forum!
Milo ze juz u was po wszystkim ze jestescie szczesliwi i macie juz swojego skarba u boku.
Teraz w kolejce jestem ja i Iskierka obydwie nas czeka cc.
Ja tez oczywiscie police nic sie nie zmienilo.
na forum witam oczywiscie Agus4 🙂

Tez slyszalam o pomorzanach mialy byc tydzien zamkniete ze wzgledu na bakterie tam panujaca oczywiscie chodzi o porodowke.Niewiem czy to juz opanowlai ale teraz bedzie panika i niklt tam nie bedzie chcial isc nawet po odkazeniu,wtedy zostaja tylko 3 szpitale do rodzenia stanowczo za malo jak na szczecin.

• Mamusia
Hej Montusia fajnie ze juz jestes z nami , i ze jestescie szczesliwi 🙂
Jak tam Nadia? Spi kochana nasza 🙂
Jak sie czujesz po porodzie?

co do szpitali to tak naprawde to z tych do wyboru zostana dwa zdroje i police, gdzie o zdrojach nie sa za fajne opinie, czyli tylko Police, no bo wojskowy to dalekim lukiem trzeba omijac.

• Mamusia
No ja jakbym była kiedyś w drugiej ciąży, to chyba na Pomorzany już nie pójdę, bo za dużo tych zakażeń tam, jedno było akurat wtedy gdy rodziłam, a drugie teraz..

Montusia,jeszcze raz gratulacje 😘

Oto Grzesiu w kąpieli, kupiłam mu takie siedzonko - żabkę i jak widac, mały bardzo zadowolony 🙂 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie080-f2306fb0a0b2485e469c479448184a87.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Kolejna noc za mną 🙂

I wczoraj z męzem zaliczyliśmy pierwszą kąpiel 🙂 i jesteśmy zadowoleni mała bardzo lubi wodę była bardzo spokojna 🙂
Płacz zaczął się dopiero przy ubieraniu się - bardzo nei lubi być ubierana 🙂

Dziś mój mąż idzie na pepkowe 😁 będzie opijać zdrowie naszej małej Nadi 🙂

• Mamusia
Sylwestrzak ja poczulam jakos 17-18 tydzien, dziwne uczucie naprawde.Akurat szlam i poczulam takie dziwne przelewanie sie czegos w dole brzucha. 😆 a za jakis czas takie lekkie motylki jak to mowia 😉
Ojej kiedy to bylo hihi, teraz juz nie kopie tylko czka albo sie rozpycha i wierci :laugh:

• Mamusia
...ahh ja mam skoki cisnienia ok 150/75.bylam u lekarza i jak na razie kazal mi zapisywac i w poniedzialek przyjsc z karteczka.i mam sie zglosic od razu gdybym miala 150/90.a tak to dzi 😉 dzis zabralam sie za pranie i prasowanie ciuszkow dla malutkiej.nie zdawalam sobie sprawy ze jest tego tak duzo, nawet nie wiem kiedy ja to pokupowalam 😮 a to sa tylko ciuszki na ok 0-3 miesiaca.reszte bede kupowac na biezaco bo nie mam gdzie tego upychac :laugh:
Gosia, a jak babelek???kąsa cie tym zabkiem co mu sie wyzyna?
aaa co do fotki to widac ze szybko wracasz do formy z przed ciazy 😆