Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Montusia no to sie ciesze ze małej juz lepiej .
a moze poczekacie jeszcze 7 tyg na mnie z tym spacerem heeeee 😜
kurde ja juz chce rodzic i miec to za sobą i ją ze soba 🙂 , kolezanka z innego topicu majaca termin na 5 czerwca wczoraj własnie trafiła na porodówke :/ narazie czekam na info ale mysle ze juz po wszystkim i jest ok ...
ja tez chce urodzic wczesniej choc 3 dni hehe
buziaczki kochane moje
ale mgła dzis jakas paskudna 😞

• Mamusia
ahh Kasiu bardzobym chciała ale obawiam sie ze sie niewyrobie w czasie no i ten mój pies :/ jednakze dziekuje za zaproszenie napewno jak urodze to bede miala wiecej czasu bo mama moja bedzie z Damianem w domu siedziec i psa tez popilnuje a tak niemam komu tego barłogu zostawic niestety 😞

• Mamusia
hej kochane mam nadzieje ze dzis słonko wyjdzie i bedzie cipło 🙂 bo ja juz chce lato heh a dopiero wiosna przyszła 😉

mam dzis dobry nastórj i mam nadzieje ze mi go nikt niezepsuje 🙂
wiekrzosc rzeczy w domu zrobiona wiec mam spokój dzis bede prac ostatnie ubranka dla małej co prawda od rozm 62 w góre ale chce to zrobic poki mam czas 🙂
buziaki

• Mamusia
Hej 🙂

Ania pierz i szykuj wszystko co tylko masz w domu bo pozniej nie bedziesz miala wogole czasu 🙂 ja ostatnio nawet przestałąm prasowac Nadii ubranka 🙂 po pierwsze szkoda mi czasu, po drugie czasmi przebieram ja co chwilke - no i co mnie najbardziej usprawiedliwia znajoma mowi ze dzieci noszace wyprasowane ubranka czesciej zostaja alergikami.

Jutro nasz spacer 🙂 zajade moim malinowym wozkiem :P

• Mamusia
O matko Gosia juz taki rozm nosi ahhh naprawde ja mam tyle tych ubranek i wiem ze nizdaze wszystkich małej ubrac hee bede codziennie co innego ubierac bo niezdaze 🙂
a z tym prasowaniem to ja prasuje te najmniejsze tylko zeby niebyły szorstkie te co teraz prałam to sobie odpuszcze z prasowaniem 🙂
kurde ciekawe co bedzie miala moja siostra chciałabym zeby mieli dziewczynke bo mam tyle pieknych ubranek i bede mogła jej oddac 🙂

obyscie mialy jutro pogode fajna na spacerku bo dzis zimno jest 😞
ja własnie tez szlafroczek piore bo biore moj stary do szpitała bo wsumie bedzie juz ciepło a on do kolan wiec sie nada 🙂 poco bede kase na nowy wydawac a jeszcze musze kosmetyki małej pokupowac ..

• Mamusia
Ania co do kosmetyków dla małej to wystarczy ci na początek sama oliwka do kąpieli , tylko nie kupuj johnsons bo uczulaja bardzo dzeci.
Ja małemu do kapieli dodaje Oilatum teraz od niedawna używam jeszcze szamponu z Bambino, a no i moj po sudokremie sie odparzał i używam pudru to moge ci polecić.

• Mamusia
hej Lasencje 🙂

jutro jak nic się nie zmieni to jutro melduję się po Orzełkami niebieskim BMW z żółtymi wstawkami na budzie 😁 12.30? tak dla pewności wolę zapytać. Może być u nas poślizg bo nie wiem o której Grześ wstanie, ale postaram się być na czas 🙂

a co do ubranek... bo Grzes nosi 86/92 😲 😲 😁 😁 rajstopki nosi 92/98 ma długie nogi.. za mamusią ☺️