Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mój synek jest z 22 sierpnia i również rodziłam na Pomorzanach 🙂) Ja mieszkam blisko Galaxy, a Szosa Polska gdzie jest jeśli można spytać, bo ja w sumie nie pochodzę ze Szczecina tylko z Gorzowa Wlkp. Mieszkam tutaj od rozpoczęcia studiów i tak już zostało 🙂)

• Mamusia
Szosa Polska jest w drodze na Police 🙂 jeśli kojarzysz Leroy Merlin na Obotryckiej.. to tak z 3 km dalej 🙂
o proszę, ten sam szpital 🙂 no to fajnie 🙂 ja leżałam na 5-osobowej sali.. i nigdy więcej nie chciałabym leżeć 😉 n ale szpital całkiem w porządku, personel ok tylko jedzenia mało było :P

• Mamusia
kojarze kojarze 🙂) no wiesz co ja też leżałam w 5-osobowej sali, ale pierwszą dobę byłam sama na sali, dopiero na drugi dzień doszły dwie dziewczyny, także leżałyśmy we trzy, czas szybko zleciał i dziewczyny były wporządku, także ok 🙂)Jeśli chodzi o personel to jestem bardzo zadowolona, naprawdę.

• Mamusia
Aniu to masz tak jak ja, mnie pod koniec ciąży tez bolałao i dusiło bardzo, mozesz robic sobie inhalacje pomogą Ci, ja to jak mnie raz bolało i dusiło to leciałąm do lekarza i zrobili mi inhalacje i przeszło mi.
Mieszkasz na Zelechowie to pewnie zasz moją koleżanke Pauline B. jest fryzjerką mieszka na Kruczej.

• Mamusia
Witam 🙂

O mamy nową mamuśke 🙂 super 🙂

Dzis byłam u fryzjera i ściełam włosy 🙂 jak zrobie fotke to podesle 🙂
Ale Nadia mi jazde zrobila w Aschan 😞 musiałam uciekac dobrze ze bylam autkiem - ehhh a zaraz z mezem musimy isc do spowiedzi zeby do chrztu było

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Nie raczej nie była głodna nie wiem właczyl jej się marud 🙂
Bo karmiłam ja u fryzera - ja ją zabieram ze soba siedzi w foteliku samochodowym i sie buja 🙂

Gosia przesyłam Ci link do producenta pieluszek Happy odrazu dodam ze troche głupia jest ta strona i czasami trzeba sie naszukac danego artykułu lub promocji

http://www.blizejciebie.pl/index.php

• Mamusia
Gosia, na samym początku gdy Grześ smakował słoiczki to dużo pluł, krzywił się.. wiadomo, smakował nowych rzeczy 🙂 więc to normalne, powoli Filipek się przyzwyczai i coraz więcej będzie Ci jadł 🙂

Anetka, koniecznie pokaż fotkę 🙂 ja chyba też zetnę się na krótko, bo przy dziecku tak wygodniej. W rozpuszczonych jak chodzę to mnie trafia, a ciągle w związanych to też tak nudnawo 😉

• Mamusia
hej kochane
fajnie juz macie dzidzie przy sobie 🙂
a kolezanka z innego forum własnei rodzi w 33tc niestety ale juz miala bez wodzie i bali sie ze dojdzie do zakazenia i skurcze miala tydzien jej przetrzymali i juz dzis jest na porodówce :/
trzymam kciuki za nia 🙂

a ja zaraz ide obiadek robic i potem moze na głebokie tez sie wybiore na spacer z mezem synem brzuchem i psem 😉
buziaki kochane moje