Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu, karmię karmię i Grzesowi nie śni się rezygnować z cyca.. ostatnio tak mi pogryzl lewą brodawkę, że mimo stosowania maści wciąż ropieje..
a ja nie mam odwagi go odsunąc od cycka, bo boję się z nim stracić więzi 😞

Manka, każda czeka okres po porodzie 😜 ja wolałam go dostać, nie wazne jaki byłby, bo teraz wiem, że jest tam w porządku, że powróciło do normy no i wiem kiedy mniej więcej jestem płodna i kiedy się zabezpieczac a kiedy nie 🙃

• Mamusia
Gosiu 🙂 mi tam okres az tak nie przeszkadza, tylko, ze kiedys mialam straszne bole miesiaczkowe, ze prawie mdlalam 😞 takze nie za fajne to bylo 😞
Kasiu ja tez karmie i tak wlasnie myslalam zeby do 1,5 roczku. A powiedz mi Kasiu czy Grzesiu w nocy budzi sie na cycka?? Moj Kacperek sie budzi i nie wiem jak go tego odzwyczaic, macie jakis pomysl??

• Mamusia
Hej.
Aniu to juz duzo ma ząbków, fajnie ze wrociłas do pracy, ja tez bym chciała ale nie moge 😞 😞 😞
Mój mały tez przeciez na sztucznym mleku a i tak sie budzi, hmm czasem udaje mi sie dac mu tylko smoczek i zasnie , czasem wody, ale zazwyczaj to mleko i wiecie co coraz wiecej tego mleka chce tak jak np z miesiac temu wypijał ok. 100 ml tak teraz potrafi 200 wychlac dwa razy w nocy.
A ja nie spie od 5-20 mój syn stwierdził ze to najlepsza pora na pobudke i zabawe, teraz oglada bajki, ah dobrze ze sa 🙂
pozdraiwam was kochane fajnie ze forum ruszyło spowrotem 🙂

• Mamusia
Gosiu, to zapraszam na nasze forum: www.akwa.szczecin.pl i jak będzie miał jakieś wątpliwości to niech pisze tam smiało. A jaka obsada? może moge pomóc? wiesz, żeby nie kupił nieodpowiednich gatunków, np drapieżniki i zyworódki itp.

no i wpadnijcie na wystawę którą z męzem organizuję 🙂 www.wystawa.akwa.szczecin.pl

• Mamusia
Teściowa dała Grzesiowi samego kiszonego ogórka jakoś też w 7-8 m-cu. Bardzo polubił ten smak, ale wtedy nie pogryzł za dobrze i wszystko zwrócił.
Jak dla mnie 10 miesięcznemu dziecku można podawac już domowe jedzenie, przecież się nie otruje 🙂 wiadomo, jakieś cięzkostrawne to nie, ale zupy czy gotowane mięsa, surówki to można 🙂

• Mamusia
hej
jejku moj Kacperek nauczyl sie otwierac zamrazalnik i masakra co chwile go otwiera. Jak mowie ze nie wolno i podchodze do niego to on mysli ze ja sie z nim bawie i sie smieje 🙂 Boje sie ze sie zaziebi, przeciez tam zimno. Niestety tez rozne zabezpieczenia np na szafki sie nie trzymaja na lodowce 😞

• Mamusia
Kasiu ja na szafkach tez mam pozakladane zabezpieczenia rozne. Nawet musialam kupic na kuchenke, ale niestety nie mozna zalozyc na kazdy kurek, poniewaz jest za maly odstep pomiedzy nimi 🙂dobre co nie? takze mamy na co drugim 🙂 heh. Wiesz co podsunelas mi pomysl z tasma i nakleilam na zamrazalnik i juz raczej nie powinnien otwierac 🙂 nie otwieram go tak czesto wiec tasma tam moze byc 🙂