Skocz do zawartości

Przeczucia co do płci dzidziusia :) | Forum o ciąży

Amii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe ja to bylam swiecie przekonana ze nosze w sobie dziewuszke 🙂 nawet pokupowalam pare rozowych ciuszkow 😁 nawet z tej tabeli wyszla dziewczynka 🙂
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Planowanie-ciazy/Planownie-plci-dziecka
ale w 16tc lekarz mowi: "tutaj mamy jaderka a tutaj penis 😁 " hehe i tak juz zostalo do konca i teraz tule slicznego zdrowiutkiego chlopczyka 😁

• Mamusia
Ja myślałm ze będzie chłopiec. I wszyscy mi mówili że dobrze wyglądam że będzie chłopaka. Bla , bla!Na usg 3d lekarz powiedział że dziewuszka. I mój ginekolog też powiedział że nie ma wątpliwości że kobitka 🙂 Z tabeli wychodzi mi też dziewczynka.

• Mamusia
Marta patrze że Ty juz niebawem, ale super życze pieknej i zdrowej dziewuni.
U mnie to mój narzeczony na 100 % chodzi i mówi wszystkim ze zrobil na pewno chlopaczka.
Ponoc trudniej zrobić :P
Ciekawe jak za miesiac dowiem sie ze dziewczynka co powie hihi
marta1.cz napisał:
Ja byłam prawie na 100% pewna, że będzie chłopak....a sie okazało, że ma być dziewczynka ( co oczywiście bardzo mnie cieszy). Mam nadzieje, że nie będę miała niespodzianki i nie wyskoczy chłopiec 😉

• Mamusia
Ja właśnie byłam przekonana, że to chłopiec, bo mój mąż baaardzo tego pragnął 🙂 A tu niespodzianka...żałuje, że nie zabrałam na wizytę aparatu żeby zrobić mężowi fotkę jak lekarz powiedział, że będzie dziewczynka 🙂 Miał taka minę, że szok 😉

Dodi....niby jutro termin, ale chyba moja Gabi nie szykuje sie jeszcze na świat 🥴

Ja od poczatku czulam ze synek 🙂, mimo ze mialam imie tylko dla córki i bardzo chcialam córcie i wszyscy mowili ze wnusia, ze córcia itd.
SYNEK ostatnio pokazal kto i czym tu rządzi 🙂 no i będzie Ksawery!!! 🙂