Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eliza, to chyba dobrze, nie? Czy czegoś innego oczekiwaliście?
Ja jutro mam test obciążenia glukozą. W międzyczasie może zakupy zrobię żeby czas jakoś szybciej minął...
Byłam właśnie na tańcach latino - salsa dzisiaj była. Fajnie choć przez pierwszy kwadrans wszystko strzelało w mojej miednicy przy ruchach bioder. Nieźle mi się tam już wszystko luzuje 😉 Z tym bębenkiem to już jak mały słonik tańczyłam ale dawałam radę 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Przeżyłam jakoś test obciążenia glukozą 🙂 Ale nie było lekko. Jakoś 2 lata temu w ogole nie miałam problemów z wypiciem a dzisiaj mnie cofało 🤢 Za to zabrałam ze sobą książkę i nawet miło i szybko zleciał czas. W nagrodę zafundowałam sobię kawę z automatu 😉 No musiałm czymś popić kanapkę, hehe. Tak czy inaczej na słodkie nie mogę patrzyć a mąż zażyczylobie naleśniki na obiad... Ech no, może jakoś mnie najdzie ochota.
Dzisiaj w planie basen z Bartkiem a później zakupy. Teraz jedyna szansa na odpoczynek więc relaks 🙂

• Mamusia
meeg napisał(a):
Hej. Dziewczyny niepokoi mnie dziwne kucie pod biustem , nie jest to ciągłe.
Teściowa zaręcza mnie że to maleństwo daje się we znaki i dziubie mnie nóżką lub raczka.

A w jakich sytuacjach sie to pojawia? Może to zupełnie nie związane z ciążą... Ja nic takiego nie mam ani nie miałam w poprzedniej ciąży. Za to już chyba regułą jest, że jak posiedzę w aucie choć chwilę to po wyjściu mam brzuch jak skała. To też jak za długo siedzę w mało zrelaksowanej pozycji. Przypomniało mi sie jak to w pracy było - jak musiałam wstać od kompa to najpierw dziwna gimnastyka i zaciskanie zębów było, a wstawać trzeba było co chwilę.. No i dużo w aucie czasu się spędzało. Ech, bez tej pracy zdecydowanie lżej mi w ciąży 🙂

• Mamusia
justyna_malutka napisał(a):
witam mamusie! Ja wczoraj miałam doła i tak chyba bedzie przez kolejny tydzień. Juz sie nie moge doczekać urlopu!!! A tu jeszce tydzień;/

HUMOR ZARAZ PRAWIMY !
http://www.youtube.com/watch?v=Eq3lBH_EUJ8

• Mamusia
meeg napisał(a):
justyna_malutka napisał(a):
witam mamusie! Ja wczoraj miałam doła i tak chyba bedzie przez kolejny tydzień. Juz sie nie moge doczekać urlopu!!! A tu jeszce tydzień;/

HUMOR ZARAZ PRAWIMY !
http://www.youtube.com/watch?v=Eq3lBH_EUJ8

Alem się ubawiła 🙂 Też mi było potrzebne 😉

• Mamusia
Qrcze, jak tu z Wami piszę to już 2 x mi się brzuch boleśnie spiął 😞 Biedny Hubert, pewnie nie wie co się dzieje - dom mu się nagle kurczy i go ściska. Ech, wolałabym nie mieć tych skurczy... ale bym musiala chyba tylko leżec i pachnieć żeby zapobiec a tak się nie da 😞