Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze sylwester przed nami 🙂 no ja tez mam wesele ale podobno w sierpniu wiec bez brzusia 🙂
ale ja myślę o jakieś dyskotece 😁 😁 😁 naszło mnie słucham staroci z mojej młodości na you tube 🙂 nawet muszę ci powiedzieć ze jeżdziłam w twoje okolice na dyskoteki 🙂 magdalenka w wiśniczu potem bastylia tez wisnicz, no i kilka razy hexa czy jakoś tak w żegocinie 🙂

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bartulex napisał(a):
Jeszcze sylwester przed nami 🙂 no ja tez mam wesele ale podobno w sierpniu wiec bez brzusia 🙂
ale ja myślę o jakieś dyskotece 😁 😁 😁 naszło mnie słucham staroci z mojej młodości na you tube 🙂 nawet muszę ci powiedzieć ze jeżdziłam w twoje okolice na dyskoteki 🙂 magdalenka w wiśniczu potem bastylia tez wisnicz, no i kilka razy hexa czy jakoś tak w żegocinie 🙂

Hahaha no widzisz to moje okolice znasz, ja z męzem się w bastyli poznałam ) Z tych dyskotek które wymieniłaś to tylko bastylia została, reszte polikwidowali 🙂 A ja wesela bede miała 2 w czerwcu na które pewnie nie pojde i w sierpniu też więc na to się pewnie wybierzemy 🙂 kurcze jaki ten świat mały, niestety ja w Twoje strony nigdy nie jeździłam, nie znam tych terenów ☺️

bartulex napisał(a):
Jej Gosia to gdzie ty pracujesz ze nie ma ogrzewania 😞 biedaku ja w pracy narzekam że zimno a cieplutko bo 20 stopni 🙂 a ty to w ogóle 😞 uciekaj na to zwolnienie bo jeszcze sie rozchorujesz!!!!!

To samo miałam pisac a że mnie Ela wyprzedziła nie bede się powtarzac 😉

Megan100 napisał(a):
MNie czekają dwa wesela jedno 19 czerwca znajmoych a 13 lipca Brata.
Jestem ciekawa jak to wypadnie.
Czy damy radę pójść czy tylko skończy się kościłem i obiadem/
.

Na pewno dacie rade isc, ja miałam wesele miesiąc po porodzie i mieliśmy isc, już kieckę kupiłam ale kilka dni przed weselem wylądowałam w szpitalu na zapalenie piersi i nici z wesela. Teraz tydzień przed porodem to się nie nastawiam że pójdę, pozniej mamy 30 czerwca ale 200 km od nas mojej kumpeli więc nie pojedziemy bo jak no a na to w sierpni jak narazie się wybieram 😁 Choc zaproszenia jeszcze nie mam 😁 😁

• Mamusia
Asiu na siłkę się wybierasz ja śmigam z mężem w sobotę. Napisz proszę co na niej robisz, jestem ciekawa. Ja ostatnio to maszerowałam i jeżdziałam na rowerku. No i za mięśnie grzbietu się wzięłam-ale delikatnie. Od kiedy będę na l4 mam zamiar częściej chodzić i basen kilka razy w tygodniu zachczyć. 🙂