Asiu masz racje 🙂 mam nadzieje,ze teraz ruszy sie na naszym forumku 😁 ja bylam trochce w Szczecinie i troche w Rewalu 😁😁😁 a spacery po plazy teraz po prostu rewelacje i pogoda dopisala bo bardzo cieplo bylo 😜
czesc mamuski! Widze ze juz wiekszość powróciła z świąteczno-sylwestrowych wypadów i nareszcie coś sie na forum ruszyło 🙂 My od poniedziałku na zwolnieniu, wiec chociaz troszke odpoczynku hehe NIestety sie przeziebiliśmy i to wszyscy. Ja sie smarkam, Piotruś ma kaszel ehhh nic lecze sie Prenatalenem i mam nadzieje ze wkrótce mi przejdzie. Szkoda mi troszke babelka bo nie wychodzimy na dworek i troche mu odbija wieczorami 🙂 Mam do Was mamusie pytanie. Macie jakiś dobry i sprawdzony przepis na biszkopta? Bo planuje sama mu zrobić torta na 2 urodzinki, bo ten co zamówilismy w tamtym roku był ochydny;/
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
dudasia
Eliza była nad Bałtykiem 😉
dudasia
Eliza2707
Tyssiiaa
justyna_malutka
My od poniedziałku na zwolnieniu, wiec chociaz troszke odpoczynku hehe NIestety sie przeziebiliśmy i to wszyscy. Ja sie smarkam, Piotruś ma kaszel ehhh nic lecze sie Prenatalenem i mam nadzieje ze wkrótce mi przejdzie. Szkoda mi troszke babelka bo nie wychodzimy na dworek i troche mu odbija wieczorami 🙂
Mam do Was mamusie pytanie. Macie jakiś dobry i sprawdzony przepis na biszkopta? Bo planuje sama mu zrobić torta na 2 urodzinki, bo ten co zamówilismy w tamtym roku był ochydny;/
Tyssiiaa
też mam zamiar iść na zwolnienie ale nie wiem czy mi teraz da. wizytę mam w przyszłym tygodniu 🙂
Eliza2707
Justynka wracajcie szybko do zdrowka 😘
Tyssiiaa
Eliza2707