Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
halo! Ja dzisiaj zrobiłam sobie drzemkę z Bartkiem 🙂 Na szczęście wybudziłam się w miarę żeby zdążyć ogarnąć chałupinę no i zostało nawet trochę czasu dla Was 🙂 nawcinałam się dzisiaj słodkości. Gdyby nie to, że wiem na 100%, że będzie syn to miałabym podejrzenia, że to jednak dziewucha słodka we mnie siedzi 😉
Zaraz zaczynam kolejny etap poszukiwania mebli bo jesteśmy na fali zmian w domu 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
zaraz pęknę byłam u mamusi na pierogach z soczewicą 🙂 mniam. Ja miałam identycznie jak wy na początku ogórki, śledzie, bigos - wszystko co kwaśne a teraz co popadnie hehe 😁
byłam dzisiaj w ciucholu i muszę się pochwalić ze takie cudeńka wygrzebałam 🙂))))

• Mamusia
dudasia napisał(a):
a masz wyniki tego samego dnia zawsze? Ja najwcześniej na drugi dzień.. Muszę przypilnować teraz badania żeby przed moją wizytą 18.01 zdążyć 😉 Ostatnio bym prawie zapomniała 😉

no u nas laboratorium całą dobę czynną bo do szpitala chodze na wizyte ;D dzwoniłam i zaprasza mnie o 7:00 mam powiedzieć ,że mam wizytę to w ciagu 2 h będą gotowe ;D

• Mamusia
meeg napisał(a):
Hej dziewczyny 🙂
zaraz pęknę byłam u mamusi na pierogach z soczewicą 🙂 mniam. Ja miałam identycznie jak wy na początku ogórki, śledzie, bigos - wszystko co kwaśne a teraz co popadnie hehe 😁
byłam dzisiaj w ciucholu i muszę się pochwalić ze takie cudeńka wygrzebałam 🙂))))

ja też wkońcu spodnie ciążowe kupiłam za 16 zł rureczki idealne ;D bo było -30 %

• Mamusia
meeg napisał(a):
teraz jak poznałam płeć to juz nie patrze na ciuchy dla siebie tylko dla niuni 🙂 wszystko różowe i białe ... gorzej jak Patrycji siusiak urośnie ;/ siostra mi dzisiaj takie sugestie dawała....

no z córki łątwiej zrobić synka bo zawsze może coś wyrosnąć miałam 3 kumpele w takiej sytuacji wiec ostroznie :P

• Mamusia
dzień doberek 😁
jestem na zwolnieniu 😁
uśmiechałam się jak czytałam zaległe wpisy bo ja też wcześniej żyłam na grejfrutach i ogórkach kwaszonych a od ok 22 tyg zaczęłam smakować znowu w słodyczach i znowu piec ciasta. Wczoraj zjadłam za jednym razem 6 ptasich mleczek no i przekonałam się, że jednak jeszcze mam mdłości .... 😁
No więc skoro tak ma być to obawiam się, że z mojego ostatniego +1,1 kg zrobi się szybko i +10........ ale oby nie.
Tak czytałam o tych badaniach krwi i też muszę się ogarnąć by je mieć na 17.01 na wizytę.
Tysia też chcę takie tanie spodnie. masz farta. a swoja drogą jak zgrabnie wyglądasz na ostatnim zdjęciu.
znalazłam u mamy moje spodnie z poprzedniej ciąży- ale są wielkie....... a przecież nie przytyłam tak makabrycznie wtedy.
śpicie smacznie czy dręczy was bezsenność?

• Mamusia
A co to takiego nuda?? 😉
Ja dzisiaj na basen śmigam z młodym. Już chyba ostatni raz bo przepisaliśmy się na sobotę i dziadek będzie z wnukiem chadzał.
Ja sypiam twardo i długo, tzn na tyle dłuog na ile mi Bartek pozwala 😉 Na szczęście ostatnio wstaje o 9 🙂
Ja też mam wielkie spodnie ciążowe. W dzinsach moich mi ciasno już więc sie przerzuciłam na legginsy albo sukienki z rajstopami - super wygoda. Póki nie ma mrozów to sobie tak będę radzić. Ale to chyba z lenistwa bo nie chce mi się łazić po sklepach i szukac odpowiednich spodni 😉

• Mamusia
Wrociłam od lekarza mały prawidłowo się rozwija... o zwolnieniu nie było mowy.. chyba przez to ,że byłam ostatnia i chciał mnie mieć już z głowy.... nawet zdjecia mi zadnego nie dał wsumie nie ma obowiązku ale zawsze dawał sobie w kartoteke wpiął aż 4 zdjecia a mi nic nie dał samolub 😞 😞 😞 płeć potwierdzona w 100% to będzie Adaś 😁 🤪 wymiary ma prawidłowe rozwija się prawidłowo i ma 360 gram 🤪

• Mamusia
justyna_malutka napisał(a):
czesc mamusie! My dzis bylismy na wizycie u lekarza i prawdopodobie Piotruś bedzie miał braciszka. Pani doktor co prawda nie potwierdziła na 100% ale z cipki mozna zrobic ogonek ale z ogonka cipki raczej nie 😁 😁 😁

a imię już wybrane ?