Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc mamusie!
Ja ostatnio nie mam na nic czasu. Próbuje trenować moje dziecko, ale niezbyt mi to wychodzi. NO nic trzeba próbować 🙂
Dziewczynki nie martwcie sie o pogode co za różnica czy bedzie ciepło czy zimno. Na spacerek i tak trzeba bedzie wyjść 🙂 Nawet nie macie pojecia jak bardzo bedziecie chciały ruszyc sie z domku hehe

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no o ciuszki tez się nie martwie gorzej z tym ,że spacerek musiałby poczekać ;D

Musiałoby być chyba z minus 10 żeby ze spaceru z maluszkiem rezygnować! A w maju to chyba nieprawdopodobne 😉
Śnieg w maju już mieliśmy w zeszłym roku więc wiemy, że to możliwe 😉 Ale może w tym roku to już nie będzie, co/ 😉

• Mamusia
no witam, ja jak zwykle z rana bo wieczorem nie mam czasu.
A propo's śniegu i temp- też mnie wkurza- wczoraj rano było -4,6 a późnym wieczorem już +0,5 i to co się napadało przez jakieś 3 godz z rana popłynęło. No plus taki, że u mnie w parku śnieg mocno się trzyma 😁 i jest tam super górka, to Mania chociaż trochę pozjeżdża. Jednak te skoki temp. na choroby w sam raz.... niestety.
O teraz zerknęłam, że mamy +1,5 st. C. Fajnie, tylko gdyby wcześniej śnieg nie spadł... oj będzie chlapa a mi coś prawy kozaczek wczoraj przeciekł.....

• Mamusia
Dzieci sie buntują, że mamy zaległy na kanapach 😉
Hubert czadu dawał wczoraj o 1:30, a raczej dzisiaj to już było 😉 Nocny mark rośnie 😉 Pamiętam, że Bartek najaktywniejszy o 22:30 był. Dzisiaj chyba spokój. Chyba bo przecież nie ma czasu zeby się skupiać na Hubercie jak Bartek na chodzie 😞