Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela super wyglądałaś na komunii. Zobaczysz niedługo sie ruszy 🙂
Ja wczoraj tez zrobiłam sobie zdjecie brzucha ale nie moge zgrać z karty bo mi wejście nie działa, a kabel oczywiscie wcieło. Buuuuuuuuu jak zwykle. Jak potrzebuje zgrać zdjecia to nic nie ma albo sie psuje.
Dziś wybrałam sie do kolezanki na woskowanie bikini. Nareszcie wygladam jak człowiek 🙂 Moge iść rodzić, albo poczekac do 14 bo musze po zwolnienie iść do poczatku macierzyńskiego inaczej bede tydzien bez kasy;/ No nic zobaczymy jak to bedzie i kiedy dzieciatko bedzie chciało wyjść.

• Mamusia
Witam wszystkie 2-paki 🙂
Nie dam rady teraz ponadrabiać. Oznajmiam tylko, że jesteśmy z Hubertem w domku. Dzisiaj był trudny dzień bo trzeba było sie zorganizować jakoś. Oczywiście i tak był chaos 😉
Hubert jest przesłodki. Groziło nam zostanie w szpitalu przez żółtaczkę ale dzisiaj była fajna pani doktor i nas puściła do domku 🙂
Mam nadzieję, że jutro wygospodaruję chwilę dla Was.
Któraś jeszcze się rozpakowała??

• Mamusia
Powiem Wam tylko, że przed porodem zrobili mi USG i masa 4140g była a tu urodził sie 3700g. Tak więc nie ma co się sugerować. Drugi poród rzeczywiście był o wiele przyjemniejszy 🙂 tylko łozysko mi sie nie chciało odkleić prze godzinę prawie i trochę połozna kombinowała żebym uniknęła zabiegu - ale się udało. Wspomnienia z porodu mam super. Nie było nacinania, poszło szybciutko - na porodówce to godzinkę z hakiem do urodzenia Huberta. No i nie miałam tych cholernych krzyżowych bóli!!! Wszystkim tego życzę 🙂

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Hej Asiu 😘 😘 😘 super,ze juz w domku jestescie 😁 Joannar sie rozpakowala 😁

Pięknie 🙂 Kiedy? Może jutro nadrobię i doczytam 🙂 To teraz Ty Eliza, tak? 😁 trzymam za Ciebie kciuki!

• Mamusia
Asiu witamy! Musisz koniecznie pokazać Hubercika. Jej jak ja Ci zazdroszcze takie maleństwa. Napisz jak Bartek zareagował na brata.
Jej jak ja nienawidze wstawać rano, a moje dziecko jak na złość budzi sie przed 7. NIe mam pojęcia dlaczego. Przecież nie kłade go znow tak wcześnie spać. Na dniu też nie spi niewiadomo ile. Ehhhh a niedługo powtórka z rozrywki.

• Mamusia
na szczęście śpi w dzień nawet do 2 godz 🙂 . Próbowałam ta drzemkę pominąć ale wcale dłużej nie spała w nocy do tego była po południu nie do zniesienia.
jak próbowałam kłaść ją później niż zwykle (zazwyczaj ok 20-21) to też i tak budziłą się o 6 rano (lub wcześniej!!) a tylko bardziej niespokojnie spała :/ tak więc odpuściłam i po prostu pogodziłam się, że o 6 rano wstaję i już 🤢