Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam kobietki!
no i witam Weronikę z miniaturką kobietki w brzuszku 😁
Dziewczyny robiłyście to badanie z glukozą? jak długo się czeka na wynik? Bo ja już nie pamiętam jak tam było prawie 5 lat temu. Chyba Asia coś wspominała o tym badaniu... bo ja idę dopiero jutro a jednocześnie chcę mieć wyniki przesłane do wtorku do mojego ginekologa. A i czy orientujecie się jak jest z oczekiwaniem na wyniki badania tsh (hormonu tarczycy)?

• Mamusia
joannar napisał(a):
witam kobietki!
Dziewczyny robiłyście to badanie z glukozą? jak długo się czeka na wynik? Bo ja już nie pamiętam jak tam było prawie 5 lat temu. Chyba Asia coś wspominała o tym badaniu... bo ja idę dopiero jutro a jednocześnie chcę mieć wyniki przesłane do wtorku do mojego ginekologa. A i czy orientujecie się jak jest z oczekiwaniem na wyniki badania tsh (hormonu tarczycy)?

Wyniki obciążenia glukozą to szybko, u mnie na drugi dzień. A z tarczycą nie pamiętam ale mąż mi mówi, że on 1 dzień czeka. Więc luzik.

• Mamusia
Verandzia napisał(a):
Obciazenie glukoza nie jest takie zle chodz mega slodkie.. Ja po wypiciu glukozy po 2godzinach mialam znow pobierana krew ile glukozy w krwi..Wszystko w normie :P

no na tym to właśnie polega
i dzień wcześniej radze nie jesc za duzo na kolacje bo dziwne wyniki moga wyjsc i badanie do powtórki 😉