Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak dobrze, że mnie ominie wybieranie wózka 😉
Może na jesień pomyślę o podwójnej spacerówce żeby móc gdziekolwiek dotrzeć z dwójką rozrabiaków. Ale zobaczymy w praniu jak to będzie wyglądało. Może nie będzie potrzeby bo Bartek będzie grzecznie sam chodził... marzenie....
Ja chyba w takim układzie jutro racuchy z jabłkami zrobię - mam pyszne zsiadłe mleko od krówki 😉

• Mamusia
Witam!
No i rozłożyło mnie z lekka. Już po 4 wstałam bo mnie tak gardło bolało, jest i katar i kicham- to będę miała wyjazd do rodziców za dwa dni, że hoho... Mania od rana gada, gada, gada a ja tylko mhm, mhm, mhm... a jeszcze muszę wyjść zaraz do gminy- a w nocy tak lało.
Przyłapuję się, że chce mi się już kwietnia (termin na 2 maja, więc może załapię sie na kwiecien) a do niedawna lubiłam stan ciąży 😁 ale ta po 30-tce to nie taka super jak wcześniej. Bedę Manię namawiać by rodziła max do 30-tki..
ps. a wczoraj myślałam też o placuszkach z jabłuszkiem 😁 chyba taki był dzień, ale stanęło na sałatce jarzynowej i zupie meksykańskiej i padałam bo plecy mnie rozbolały.

• Mamusia
witam mamusie! Ja ostatnio nie mam w ogole czasu na forum. Ciągłe przygotowania do wyjazdu 🙂 Jeszcze kolezanka mnie poprosiła żebym jej zrobiła zakupy wyprawkowe bo rodzi w kwietniu a tu teraz wyprzedaże. Nakupiłam 2 torby ciuszków i wydałam 30e 🙂 Ach lubie takie zakupy hehe