Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej!
Jak dobrze, że bezsenność mnie nie dotyczy 🙂 Ja to mogę spać i z 10 godzin 🙂 Zasypiam od razu. Chyba mnie wykańcza dzień na tyle, że później po prostu padam.

Co do porodu to ja nie byłam nacinana na życzenie 🙂 Chociaż po fakcie jak się okazało, że Bartek 4 kg ważył to powiedziała, że gdyby wiedziała, że taki duży to by na pewno nacięła 😉 Ale sie udalo. Malutkie pęknięcie tylko i specjalnie tego później nie odczuwałam.

Polecam mieć swoją położną do porodu. Trochę to kosztuje ale naprawdę warto. Ważniejsza niż lekarz.

• Mamusia
emi-rose nie denerwuj się! Pomyśl że zobaczysz swojego maluszka, a USG w tym tygoniu jest takie słodkie! Ja miałam w 4d i napatrzeć się nie mogłam 😆 Po za tym tak patrze na Twoje konto, że nie znasz jeszcze płci? Pewnie jesteś ciekawa 🙂
Ja do swojej wizyty dni odliczam:P ostatni mój lekarz zakupił usg3d to taka frajda dla mnie i dla męża:P
Na, która godzinę wizyta?

• Mamusia
dudusia, a ile płaciłaś? Też się z mężem nad tym zastanawiamy, jednak przychylniej patrzą potem na kobietę na porodówce...To faktycznie miałaś duże dziecko, mój mały to kruszynka, tydzień temu ważył 2700, także gigant z niego nie będzie:P

• Mamusia
Z njednej strony już się właśnie nie mogę doczekać bo mam nadzieję żę poznam płeć, z drugiej strony właśnie się stresuje chyba zreszta każdy sie zawsze troche stresuje. Dziś mam na 17, ale z domu wyjezdzam już ok 16, więc zaraz już idę sie szykować. Dziś niestety mąż mi nie będzie towarzyszył bo ma popołudnia będzie musiało wystarczyć mu zdjęcie 🙂

• Mamusia
Pewnie jak każdy facet wolał by syna, choć mówi że pierwsze dziecko to mu obojętnie aby zdrowe 🙂 ja też tak myślę ale już się nie mogę doczekać tej płci bo bym już kupowała a tak musze czekac jeszcze. Wczoraraj juz upatrzyłam łużeczko chciałam wam pokazać ale jako nwy uzytkownik nie moge jeszcze dodawqac linków 😞 po wizycie oczywiście wszystko napisze 🙂

• Mamusia
natalla napisał(a):
Tyssiiaa: Pomijając położne nie jest źle 🙂 już tyle razy tam byłam, że nawet idzie się z nich pośmiać 🤪, jakoś nie ufam innym szpitalom....
A do kogo chodzisz?

mój lekarz prowadzący: Grzegorz Gurynowicz 🙂
moja ciocia jest tam położną więc nie narzekam 😁

• Mamusia
Witajcie moje brzuszki Kochane, dopiero wróciłam 🙂 byłam jeszcze na pizzy 🙂 z Maluszkiem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo 🙂 będzie Synuś 🙂)) a waży już 700 gram 🙂 jak tylko bede miała dostęp do skanera to wrzucę fotki 🙂 a cieszę się bardzo nanana robię teraz pyszną kolacyjkę i czekam na mężulka 🙂 a cesarka u nas to 1500 zł trochę dużo, gin mówi że dziecko zdrowe ja zdrowa, radzi rodzić naturalnie no ale zobaczymy jeszcze troszkę czasu jest 🙂