Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc mamusie!
Wczoraj byłam nma zakupach. Kupiłam spodnie za 70zł. Chyba niedrogo co? Bo ja sie w ogole nie orientuje co i ile tu kosztuje 🙂 W kazdym badz razie ciuszki dla dzieciaczkow maja ceny kosmiczne, zreszta reszta tez. Patrzyłam wózek jaki bym chciała dla dwójki szkrabów i cena mnie rozwaliła. 2500zł normalnie masakra, ale patrzyłam u nas niestety to samo;/ Chyba Piotrek bedzie chodził przywiazany do wozka bo tyle nie wydam;/
Co do urlopu to przyleciałam z mezem dlatego tylko na 2 tygodnie. Zreszta sama bym nie dała rady.
A co do wyprawki do szpitala to dla mnie jest ok. Bez przesady w maju bedzie cieplo a dzieciaczków nie wolno przegrzewać. Do tego jakiś sweterek na wierzch lub bluza, kocyk do okrycia i mozna uciekac do domu jakby było chłodniej 🙂

• Mamusia
Dzieki kochane jestescie 😘

my dzis mielismy piekna wiosne,sloneczko cieplutko az milusio bylo,zrobilismy sporo km hehe 🙂 M.zabral mnie na obiadek,zebym nic nie musiala dzis robic 😜 i malej kupilismy buciki http://imageshack.us/photo/my-images/718/1010133v.jpg/

• Mamusia
Witajcie Kochane, ja dziś też sporo spacerowałam. Nie mogłam się oprzeć i kupiłam dziś 2 pary śpioszków dla Maluszka, kolory uniwersalne 🙂 jeśli chodzi o wózki to ja mam już upatrzone 2 modele ROAN MARITA i NAVINGTON, teraz tylko muszę się wybrać gdzieś do większego miasta aby zobaczyć je na żywo. Dobrej nocki Brzuszki:*

• Mamusia
Tysia super wozeczek 😁 a ja kupuje od kolezanki taki http://allegro.pl/wozek-3w1-tako-warrior-fantazja-okazja-i2080002558.html tylko kolor jasniejszy i wszystko pod kolor ale to jutro Wam pokaze dokladnie za 800zl 🙂 po jednym dziecku 🙂 i ta kumpela bardzoooo dba o rzeczy czasem mysle,ze az za bardzo heheh ale to dobrze 🙂

w sobote rano juz wyjezdzamy na Berlin 🤪

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Tysia super wozeczek 😁 a ja kupuje od kolezanki taki http://allegro.pl/wozek-3w1-tako-warrior-fantazja-okazja-i2080002558.html tylko kolor jasniejszy i wszystko pod kolor ale to jutro Wam pokaze dokladnie za 800zl 🙂 po jednym dziecku 🙂 i ta kumpela bardzoooo dba o rzeczy czasem mysle,ze az za bardzo heheh ale to dobrze 🙂

w sobote rano juz wyjezdzamy na Berlin 🤪

bardzo ładny ☺️ ☺️ i też 3w1 😁

• Mamusia
Fajne te wózeczki 🙂
Tysia, widzę, że siostra nie miała typowo dziewczęcego więc Ci się udało 😉

Mam nadzieję, że tym razem nie będę długo w szpitalu (ostatnio tydzien - przez żółtaczkę). Marzy mi się szybkie wyjście... I dzisiaj mi się zaczęło marzyć całowanie malutkich stópek 🙂 I tulenie maluszka.... 🙂

• Mamusia
hej porannie
też marzy mi się maluszek!! już tylko niecałe 4 miesiące i będzie na świecie!!!
u mnie tak sobie - potwierdzone hashimoto, tracę czasem wzrok w 1 oku, ciśnienie skacze , skórcze non stop... eszzz ale maluch rozwija się dobrze 🙂 🙂 byle do maja!!!!!

miłych spacerków - u nas zima pełną gębą!!!!! 🙂

• Mamusia
Elizka no wózek 3 w 1 fajny z tym ,że spacerówka jest strasznie ciężka :P
Asiu dokładnie siostra miała uniwersalny wózeczek i mi się udało 😁

u mnie za 2 tyg roczek siostrzenicy 😁 więc też będzie dżampra 😁
i już też chce całować te malutkie stópki ja już chce malucha!! ☺️ 😘 😘