TYSIA NIC MI O TYM NIE WIADOMO, NIE WIEM CZY MOJA GIN BADALA PRZEZIERNOSC KARKOWA BO NA ZADNE USG GENETYCZNE NIE SZLAM, MIALAM ROBIONY TYLKO TEST PAPPA Z KRWI.
Wiolka ja na PAPPA nie byłam a to tez wyklucza te wady genetyczne zobacze co mi powie teraz jak pójde już prawie 17 tydzień więc widok malucha raczej będzie fajny 😁
Witam po raz pierwszy i od razu złożyło się, że Mikołajkowo 🙂 Dużo zdrówka, a że oczywiście wszystkie byłyśmy w ostatnim roku bardzo grzecznymi dziewczynkami, to prezentów w dniu dzisiejszym dla przyszłych i obecnych mamuś. Tak sobie myślę, że naszym dzidziom też się należy jakiś prezencik, więc może jakaś smaczna przekąska albo wyjątkowa "przyświecowa" kolacja, a co 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie 😆
Hej Dorota, na Mikolajki to ja swojemu chcialam juz cos kupic...ale co, kupie ciuszek, zabawke, a tu co... sie okaze ze chlopak, dziewczynka, albo blizniaki i co 😁 a na jedzenie nie mam ochoty, moze sobie zrobie cos dla siebie - kupie fajny balsam dla ciala 🙂 milego dnia dziouchy
widzę,że większość dziewczyn dużo czyta o chorobach i wadach genetycznych 😮 według mnie te przypadki zdarzają się rzadko i nie ma sensu ładować sobie w głowę takie coś co nie da spokoju do końca ciąży 😮 dlatego ja mimo ryzyka u mnie nie czytam o takich rzeczach,bo zamierzam w spokoju a nie na jakichś głupich wyobrażeniach spędzić ciążę do końca a nie chodzić i płakać że jest ryzyko i trafi napewno na mnie 😮 co ma być to będzie i tego nic nie zmieni,jeśli dziecko ma być zdrowe to będzie a jeśli mają być jakieś powikłania których nikomu nie życzę to i tak będą 😮 wolałabym czas czytania spędzić na czymś milszym niż zastraszaniu samej siebie 😮
Przemyślałam sobie te badania prenatalne i zdecydowałam, że ich robić nie będę. Wystarczy mi samo badanie przezierności karkowej płodu które będę miała 15 grudnia.
Gdzie ten śnieg??
w gorach snieg jest super ale tak jak ja mieszkam w centrum to nie teskno mi za nim 🙂
ja teraz mieszkam u podnóża gór,w mieście więc będzie całkiem naczej niż zawsze 😜 pierwsza zima w mieście przede mną i już podobają mi się oświetlone drogi które mimo braku śniegu dodają zimie uroku 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Tyssiiaa
Tyssiiaa
Wiolka ja na PAPPA nie byłam a to tez wyklucza te wady genetyczne zobacze co mi powie teraz jak pójde już prawie 17 tydzień więc widok malucha raczej będzie fajny 😁
Tyssiiaa
DorotaK
Gość
Gość
kozinka
dzięki 😘
kozinka
kozinka
wolałabym czas czytania spędzić na czymś milszym niż zastraszaniu samej siebie 😮
Nenia
Gdzie ten śnieg??
Anett
kozinka
Anett
kozinka
ja teraz mieszkam u podnóża gór,w mieście więc będzie całkiem naczej niż zawsze 😜 pierwsza zima w mieście przede mną i już podobają mi się oświetlone drogi które mimo braku śniegu dodają zimie uroku 🙂
Anett
kozinka
no ja akurat mieszkam w małym miasteczku więc za bogate w galerie to ono nie jest ale jak się pojedzie jakieś 25km do bielska to już robi wrażenie 🙂