Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sandroos napisał(a):
a jaka nieznosna 🙂
i jakie odzywki ma.. 🙂

Mamusiu, a wiesz, ze wujek Damian ma penisa?
albo
Jakie mam babole. Okropne one sa 🙂 hehe pasc mozna 😁

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha udana 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co, ja wiem, ze wszytkie dzieci sa ladne, ale w porownaniu z angielskimi, polskie dzieci sa naprawde sliczne. Angielskie prawie wszystkie sa rude i takie jakies... jakies... 🤢 W kazdym razie bardzo latwo rozpoznac, dzieci z par mieszanych albo spoza UK bo sa po prostu takie ladne, slodkie, inne... 🙃 🙃 🙃
Na Wasze dzieci to po prostu az milo patrzec, oczy same sie smieja jak sie oglada te zdjecia... 🙂

• Mamusia
midorada napisał(a):
Wiecie co, ja wiem, ze wszytkie dzieci sa ladne, ale w porownaniu z angielskimi, polskie dzieci sa naprawde sliczne. Angielskie prawie wszystkie sa rude i takie jakies... jakies... 🤢 W kazdym razie bardzo latwo rozpoznac, dzieci z par mieszanych albo spoza UK bo sa po prostu takie ladne, slodkie, inne... 🙃 🙃 🙃
Na Wasze dzieci to po prostu az milo patrzec, oczy same sie smieja jak sie oglada te zdjecia... 🙂

niedługo nasze będziemy podziwiać 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Anett wielkimi krokami zblizaja sie swieta, ktore mina pewnie szybko. Zaraz potem nowy rok. Zanim sie pozbieramy w po swietach i tych wszystkich uroczystosciach, to juz koniec stycznia bedzie. A potem to trzeba bedzie zaczac myslec o lozeczkach, ubrankach, wozkach itd. Nawet sie nie obejrzymy i wiosna przyjdzie... a potem to juz koncowka, gdzie z wieklimi brzuchami bedziemy sie wylegiwac na sofach i czekac na wielki dzien... 😉

• Mamusia
Bez choinki? 😞 Moja jest juz ubrana. 😁 Tak, tak, wiem, ze dosc wczesnie, ale chce sie nacieszyc moja choinka przed wyjazdem do rodzicow. Poza tym to nasza ostatnia choinka we dwojke... 🙃
Szkoda, ze nie bedziesz w swiata widziala swojego mezczyzny. Ale czekanie tez ma w sobie pewna pozytywna nutke. Oby po przyjezdzie zostal z Toba jak najdluzej...

Tyssiiaa napisał(a):
nie mogę się doczekać aż przebudzę się rano o 5:30 i powiem jak dobrze ,że już nie muszę wstawać do pracy 😁

jeszcze im nie powiedzialas? w ktorym miesiacyu/tygodniu chcesz zrezygnowac z chodzenia?

• Mamusia
zuzowska napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
nie mogę się doczekać aż przebudzę się rano o 5:30 i powiem jak dobrze ,że już nie muszę wstawać do pracy 😁

jeszcze im nie powiedzialas? w ktorym miesiacyu/tygodniu chcesz zrezygnowac z chodzenia?

powiedziałam już ale narazie nie mam zamiaru iść na zwolnienie 🙂 bo nic mi nie dolega ;] zrezygnuje koło lutego

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
ojeju dziewczyny ale super dzieciaczki 🙂 🙂 az milo popatrzec, i to same dziewczynki 😆 juz nie moge sie doczekac az moje zobacze i macie racje szybko ten czas zleci, ani sie nie obejrzymy 🙂

wsumie tak jak midorada powiedziała byle do nowego roku pózniej juz z górki ;D połowa będzie za nami wsumie ;p