Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
o jejku kurcze to nie zazdroszczę po sądach się włóczyc 🥴

no narazie nie ale ja się trochę odbijemy to chcemy odzyskać nasze pieniądze bo jakim prawem mamy odpuścić? to nie jest 20zł i na takie pieniądze niektórzy muszą pracować cały rok a ten myśli że sobie wykorzysta okazję,teraz widzę,że to było chyba zaplanowane,remont a potem takie akcje-czysty zyska gościu ma. to typ-nawet prawnik gówno wie bo on wie najlepiej. ale co mu po tym? prawo prawem a jeśli będzie musiał spłacić to to go zrujnuje. ale niech zapłaci za swoje błędy,wcale mi go nie jest żal,bo zafundował mi piekło. Klaudia miała 8 miesięcy kiedy powiedziałam dość,dzisiaj ma rok i 4 miesiące,myślicie że da się mu wziąć na ręce? zapamiętała go takim jaki jest i to tylko jego zasługa 😮

• Mamusia
wróciłam od lekarza i już siedze w pracy 😁

SYNUŚ !! 😁 ślicznie pokazał co ma między nogami 😁 wszystko ok zdjecia w całosci nie ma bo jest tak duzy ze sie nie mieści :P zmierzył główke, brzuszek i kości udowe 🙂 ale sie ciesze 😁DDDDDDDD

• Mamusia
witam..gratuluje synusia TYSIA...u mnie w rodzinie tez byly problemy chociaz od 11 lat mieszkam bez rodzicow ale tu akurat chodzi o mojego bylego meza przez 8 lat malzenstwa bylam slepa i sie dowiedzialam jak to moj maz codziennie chodzi po burdelach...to jest pewnego stopnia choroba ale oczywiscie sie rozwiodlam na dzien dzisiejszy jestesmy przyjaciółmi...i powiem wam ze teraz jestem czujna w tym zwiazku juz nigdy nie pozwole sie oszukac..

• Mamusia
przykre Anett ja mojego męża znam długo,zawsze się we mnie kochał,ale był tylko kumplem,kiedy mój były wysłał mnie na Kretę i zostawił na pastwę losu to właśnie po 2 miesiącach mój mąż pomógł mi wrócić,wtedy tam na wyspie sobie uświadomiłam,jaka byłam głupia odrzucając to uczucie przez lata i po powrocie byliśmy już nierozłączni.mąż to najlepszy kumpel mojego brata więc raczej wszyscy się akceptują 🙂
człowiek uczy się na błędach 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
dodam ze moj malzonek mial w domu wszystko przyjaciolke,zone i kochanke.... 🙂

no niestety czasem im to nie wystarcza 🥴 ja o mojego jestem spokojna,za wiele lat czekał żeby teraz stracić to przez głupie wybryki,zresztą on oprócz pracy w dużym zakładzie na 3 zmiany,więc regularnie w tych samych godzinach jeździ i nie jeździ sam do pracy tylko z kolegą z którym nie zna się za dobrze,więc nie ma jak oszukać 😜 poza pracą to raczej wychodzimy razem a jeśli nie razem to tylko temu,że czasem ja się nie chce męczyć w garażach z kumplami jak dłubią z autami więc po prostu mój nie ma czasu ani możliwości 😁

• Mamusia
z obecnym tez spedzamy czas razem kazda minute sekunde tylko teraz wyjechal na te 5 miesiecy ale sie nie martwie bo jest u mojej rodziny he he i wszyscy go pilnuja chociaz to inny typ mezczyzny niz moj byly ten to wstydzioch straszny... 😁 a na skype to jestesmy prawie caly czas w wolnej chwili 🙂

• Mamusia
Hej dziewczeta,

Czytam te Wasze histiorie, prawie jak rodem z horroru 😮 i zdaje sobie sprawe jakie z Was sa twarde babki. Mam nadzieje, ze te wszystkie zle dni sa juz za Wami i oby nigdy nie wrocily!!!! Teraz tylko trzeba patrzec przed siebie z wiara, ze teraz to moze byc tylko lepiej! Trzymam za Was wszytkie kciuki 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
midorada napisał(a):
Hej dziewczeta,

Czytam te Wasze histiorie, prawie jak rodem z horroru 😮 i zdaje sobie sprawe jakie z Was sa twarde babki. Mam nadzieje, ze te wszystkie zle dni sa juz za Wami i oby nigdy nie wrocily!!!! Teraz tylko trzeba patrzec przed siebie z wiara, ze teraz to moze byc tylko lepiej! Trzymam za Was wszytkie kciuki 😘 😘 😘 😘 😘 😘

podobno co Cię nie zabije to Cię wzmocni 🙂 jakaś prawda w tym jest 🙂

• Mamusia
Kozinka nie odpuszczajcie sprawy z sadem i remontem!!! To sa Wasze pieniadze, a jesli sprawe wygracie ( a no to wyglada) to Twoj tesc bedzie i tak musial pokryc koszty sadowe, a ja i dolozylam bym do tego pozwu szkody moralne.

Czarna - tak, mysle, ze krajalnica jest absolutnie niezbedna... 🤢 🤢 🤢 🤢

Anett - ja tez bym dwa razy sie nie zastanawiala nad takim facetem - walizeczka spakowana i wystawiona za drzwi... 🙃

Niunia - bardzo ladny, zgrabny domek. 🙂 Ja musze sie przyznac, ze tez sie wyprowadzam do nowego domku na przelomie stycznia/lutego. 😁 Poki co jeszcze sie buduje ale bedzie gotowy w nowym roku. A bedzie wygladal tak (blizniak na malym zdjeciu po prawej) http://www.crestnicholson.com/aldermere/development/plot.aspx?type=TheElsenham

Tysia - gratuluje synka, kilejny chlopak 😁 😁 😁 😁 Ja przed swiatami powinnam tez juz wiedziec, bo umowilam wizyte w Toruniu u mojego polskiego ginekologa. Padne chyba trupem jak sie okaze, ze tez bedzie chlopak 😁 😁 😁

• Mamusia
no ja krajalnicy nie mam bo jest niepotrzebna 😁 chleb,ser,szynki itd można kupić już krojone w sklepie 🙂 ja zawsze proszę o cienkie plasterki i nie ma problemu 🙂
midorada widzę,że chyba na stałe na wyspach zostajecie? też ładny domek,podobają mi się takie ceglane 🙂 i fajnie że idziesz na konsultację do innego lekarza 🙂 napewno dużo się dowiesz i uspokoisz 🙂
mnie czeka dzisiaj robota z indykiem,a głowa mnie boli coraz bardziej 🥴chyba wezmę panadol bo wiem jak się to kończy u mnie aż wymiotami 😞 na szczęście nie jest to już tak często jak kiedyś)

• Mamusia
Kozinka, zycie plata rozne figle, i wkrotce moze sie okazac, ze trzeba bedzie wracac do kraju bo np rodzice beda w potrzebie. Jestesmy przygotowani na rozne ewentualnosci i jesli trzeba bedzie wracac, to sprzedamy wszystko co tu mamy, zaladujemy nasze graty na samochod i wrocimy. 🙂

Zdecydowalam, ze jednak pojde do pol lekarza. Lepiej na zimne dmuchac, ja i tak nie do konca ufam brytyjskiej sluzbie zdrowia... 🤢

• Mamusia
midorada napisał(a):
Kozinka, zycie plata rozne figle, i wkrotce moze sie okazac, ze trzeba bedzie wracac do kraju bo np rodzice beda w potrzebie. Jestesmy przygotowani na rozne ewentualnosci i jesli trzeba bedzie wracac, to sprzedamy wszystko co tu mamy, zaladujemy nasze graty na samochod i wrocimy. 🙂

Zdecydowalam, ze jednak pojde do pol lekarza. Lepiej na zimne dmuchac, ja i tak nie do konca ufam brytyjskiej sluzbie zdrowia... 🤢

no i dobrze 🙂 zobaczysz,że będzie dobrze 🙂

• Mamusia
super domki kochane 🙂ja zamierzam kupic ziemie tak na przyszłą zime i zaczac na wiosne 2013 sie budowac a tu gdzie mieszkam mam 70m2 w kamienicy to córcia bedzie miala jak oczywiscie bedzie rozsądna 😁 no ja o moim szkrabku dowiem sie pewnie na poczatku stycznia co tam ukrywa 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
super domki kochane 🙂ja zamierzam kupic ziemie tak na przyszłą zime i zaczac na wiosne 2013 sie budowac a tu gdzie mieszkam mam 70m2 w kamienicy to córcia bedzie miala jak oczywiscie bedzie rozsądna 😁 no ja o moim szkrabku dowiem sie pewnie na poczatku stycznia co tam ukrywa 😁

o ile pokaże 🙂 moja siostra skrzyżowała nóżki i żaden lekarz nic nie dostrzegł 🙂 dowiedzieli się dopiero jak się urodziła 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):

Ja tez wolalabym sama budowac, bo te brytyjskie sa baaaardzo inne w porownaniu z Pol, ale co zrobic...

Dziewczyny, jak tam Wasza waga? Wyobrazcie sobie, ze ja przez te ponad 14 tyg nie utylam kilograma. Na razie stanelo na 90 deko. I w ogole brzuch wciaz mi sie taki plaski wydaje. Ale to chyba normalnie - no nie? 🤔