Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się również witam 😉
Wiola gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 w końcu jakaś dziewczynka 😁
A ja dziś zmasakrowana przez katar jestem, wczoraj mnie dopadło ale dziś to już jakieś apogeum 🥴 Masakra jakaś, dawno takiego kataru nie miałam, łzy się same z oczu leją

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Mysle, ze teraz sie posypia dziewczynki 😁

Czarna w tym chinskim kalendarzu wyszla mi dziewczynka ale w tym drugim chlopiec 😁

to akurat u Ciebie było oczywiste 😁 😁 😁

U Ciebie tez bedzie dziewoja wiec sie tak nie ciesz 😁 😁 😁 😁

Ja po prostu czulam ze bedzie dziewczynka 🤪

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Czarna w tym chinskim kalendarzu wyszla mi dziewczynka ale w tym drugim chlopiec 😁

U Ciebie tez jest dziewoja wiec si etak nei ciesz 😁 😁 😁 😁

ha ha ale u mnie nie potwierdzone 😁

Dla mnie obojętne co bedzie, ważne żeby zdrowe było bo przy moich perypetiach zdrowotnych to różnie może byc 🥴 Choc czuję że bedzie znów dziewczyna, tak jak u Wioli..... Ciekawe czy mi się sprawdzi.
No i doszłam do wniosku że jednak chce poznac płec przed rozwiązaniem 😁 kurcze to przez Was bo wszystkie byście wiedziały a ja nie..... no chyba że jest jakaś chętna jeszcze która nie chce poznac płci 😜 to bym miała towarzyszke 😁

Aha zapomniałam napisac że Małej wczoraj gips ściągnęli i w końcu może brykac nóżkami 🤪 🤪 Co prawda musi jeszcze nosic taką szynę przez miesiąc a później przez dwa miesiące mamy jej zakładac tylko na noc... No ale to już bez porównania do tego co było... Możemy ją sciągac w ciągu dnia więc wczoraj miała 1 kąpiel od 3 miesięcy, ale się cieszyła 😁 😁 no a my z nią 😁 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):

U Ciebie tez jest dziewoja wiec si etak nei ciesz 😁 😁 😁 😁

ha ha ale u mnie nie potwierdzone 😁

Jeszcze 😁

• Mamusia
Ej dziewczyny, ja tez mam przeczucie, ze bedzie dziewczynka... nie mam pojecia skad, ale autentycznie tak jakos czuje. 🙂 Takze jest nas wiecej z tymi ciazowymi przeczuciami. 😆 Chinski wskazuje na chlopca. 😉

Niuna super, ze wszystko juz dobrze i gips juz zdjety. 🙂 Oby do przodu... 🙃

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
WITOJCIE CIEZAROWKI!

Wrocilam od gin i bedziemy mieli druga CORECZKE! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Mala sie wcale prawie nie ruszla, traz tylko podskoczyla, ma super dlugie nogi 😁 😁 😁 wazy 116gram ale nie wiem ile mierzy bo sie skulila. Pieknie pokazala bezwstydnica co ma miedzy nozkami 🤪 🤪 🤪 🤪

gratulacje ;D mój mały miał wage dziecka w 16 tyg z 18 tygodnia hahaha 161 gram ;p a co do wymiarow to chyba nawet by Ci jej lekarz nie zmierzyl bo już za duża jest 😁 to Majka będzie miała siostrzyczke :* 😘 😘 😘

Witam nową mamusię 😉
No córcia przeszczęśliwa, na początku nogi jej się plątały bo były takie lekkie i cały czas sobie uda dotykała bo nie mogła uwierzyc że to czuje 😁 zabawnie to wyglądało a teraz cały czas nóżkami wywija i się strasznie cieszy 😁 Ehh jak się cieszę że już wszystko wraca ku dobremu, jeszcze troszkę tą szynę ponosi i w końcu skończą się nasze problemy z dysplazją
Tylko zapomniałam zapytac lekarza jak ustrzec drugie dziecko przed takimi dolegliwościami, wizyta w marcu więc jeszcze zdążę 😉
Wiecie ile taka szyna kosztuje jeśli bym chciała ją kupic prywatnie? 400 zł!!!! Ja że chodzę z Małą na kasę chorych do szpitala to miałam refundowane z NFZ i zapłaciłam tylko 97 zł, ale współczuję rodzicom którzy muszą tyle kasy zapłacic z własnej kieszeni jeśli chodzą prywatnie do lekarza 🥴 chore to wszystko....

• Mamusia
czesc mamuski

Gratuluje coreczek 🙂 Ja wrocilam ze szpitala, strasznie zle sie czulam wczoraj, wymioty od rana, nie moglam zlapac tchu, nie mialam sil blada bylam....Pojechalismy na pogotowie, zrobili mi usg niby wszystko w porzadku, ale lekarz skierowal mnie na badanie serca bo byc moze przez to ze teraz sie ono powieksza, mam zaslabniecia i braki tchow....